archive-nl.com » NL » P » PRAKTIJK-HAVAYAH.NL

Total: 184

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    Ik heb er weer veel aan gehad Nogmaals bedankt Ellen schreef op 20 juli 2015 om 11 34 am Dankjewel Angela ik heb een duidelijk antwoord gekregen op een vraag die al jaren sluimert kort maar krachtig en duidelijk Hedwig schreef op 17 april 2015 om 6 48 am Er is geen bewijs dat er iets is tussen hemel en aarde maar Angela komt heel dichtbij Mooie reading goede nazorg bedankt Monique schreef op 19 maart 2015 om 11 26 pm Hallo Angela Hartelijk dank voor de mooie reading van mijn overleden dierbare hond Veel herkenbaar je beschrijft hem ook zo mooi gewoon zoals hij was in leven Een vlotte communicatie een zeer uitgebreide reading kortom voor herhaling zeker vatbaar Nogmaals bedankt Angela het heeft me zeker geholpen Ron Dienaar schreef op 17 januari 2015 om 2 17 pm Hallo Angela Allereerst bedankt voor de reading die je voor mij gedaan hebt Ik weet dat deze je een behoorlijke inspanning bezorgt heeft Maar het resultaat is er dan ook naar Kort maar krachtig zoals je zelf ook al zei in je rapport Maar ik ben er wel blij mee het heeft mij een paar handvatten gegeven waar ik mee verder kan De uitkomst had wel een paar voor mij verrassende uitspraken maar ik kon hier wel Irma in herkennen Kort zakelijk en duidelijk Ik dank je nogmaals voor deze reading en voor de uitleg die je hier nog aan gegeven hebt aan mij Groetjes Ron Dienaar shanna schreef op 5 december 2014 om 5 42 pm Bedankt voor de bijzondere reading Ik herken veel uit de reading en mijn complimenten voor de fijne communicatie Groetjes shanna lydia leffef schreef op 25 september 2014 om 11 52 am Dank je wel voor de mooie reading die ik ontvangen heb omdat ik

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=2########## (2016-02-06)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    juli 2014 om 8 07 am Beste Angela Ten eerste mijn complimenten voor de professionele manier waarop je werkt Vanaf de aanvraag tot het einde heb je je werkwijze net alleen duidelijk toegelicht maar ook opgevolgd De reading is uitgebreid en netjes uitgewerkt en naar mijn idee heb je met je volledige aandacht en hart aan gewerkt Sommige dingen vind ik aansluiten bij wat ik nu weet maar er zijn nog dingen die niet zo duidelijk voor mij zijn Maar zoals je al zei misschien dat de puzzelstukjes later in elkaar zullen vallen Ik ben mij dan ook bewust dat wat je doorkrijgt geen duidelijk opgeschreven verhaal is en dat je misschien ook alleen maar stukjes aangereikt krijgt De tijd zal het leren Ik ben wel blij dat ik de reading gedaan heb Groetjes en tot de volgende keer Do monique beukenholdt schreef op 26 april 2014 om 7 33 am Heel erg bedankt voor de duidelijke reading Het was heel herkenbaar allemaal en ik kan er zeker wat mee Verder ben ik erg tevreden met de warme en eerlijke manier hoe Angela met je omgaat Je voelt je serieus genomen en goed gesteund Nogmaals bedankt voor alles Corry schreef op 4 februari 2014 om 1 34 pm Bedankt voor de reading ik moet het een en ander nog wel een plaatsje geven maar heb er zeker wat aan Corry Praktijk Havayah schreef op 3 februari 2014 om 1 41 pm Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie reviews die tot op heden zijn geschreven Ik ben daar erg blij mee Toch is mijn verzoek tot het schrijven van een review aan mijn cliënten niet bestemd voor mij zelf maar voor aankomende clënten Het is een mooie manier om inzicht te krijgen van mijn vakgebied eer zij een reading of coaching willen aanvragen Nogmaals hartelijk dank Met een warme groet Angela van der Ploeg Praktijk Havayah Kim Kloet schreef op 29 november 2013 om 12 50 pm Een reading laten doen over mijn hond door Angela Je krijgt netjes bericht van ontvangst van gegevens tot aan naderhand een net uitgewerkt verslag Veel dingen zijn me de laatste dagen erg duidelijk geworden door de reading maar ook zaken werden verteld die ik niet had verwacht Dingen die we nooit iemand verteld hadden maar in de reading er wel uit kwamen Ook de vragen die je daarna hebt n a v de reading worden zo snel mogelijk beantwoord en ze doet eigenlijk wel alles om je wat verder op pad te krijgen met de reading Angela ik wil je heel erg bedanken voor je reading toelichting en zorg voor je klanten Hellen schreef op 30 september 2013 om 1 39 pm Ik wil je hartelijk bedanken voor de reading Erg uitgebreid en veel herkenningspunten Sommige dingen moeten nog even inwerken op me en andere dingen kon ik meteen herkennen Verder ben ik erg positief in de aandacht die je voor de vragen hebt en het persoonlijke contact Ik kan het iedereen

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=3########## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    Angela is een integere vrouw die je op een rustige en respectvolle manier helpt om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen Ik heb een huisreiniging en reading van haar gehad waardoor ik meer begrip kreeg voor waar ik mij bevind en in welke richting ik mij kan ontwikkelen Angela is geen raar zweverig type maar een nuchtere en warme vrouw die goed weet wat ze kan bieden en wat niet in die zin dat ze duidelijk aangeeft wat ze wel of niet voor je kan betekenen Geen hocus pocus maar gewoon een prettig persoon om mee van gedachten te wisselen met kwaliteiten gaven die een goede aanvulling kunnen zijn op je eigen inzichten Daarmee kan ze je nét dat zetje in de goede richting geven als je daar voor open staat Misschien moet ik het geen zetje noemen maar een vederlichte aanwijzing waardoor je zelf beter in staat bent de juiste richting op te kijken Angela heel hartelijk dank Jacqueline schreef op 12 april 2013 om 9 15 am Dank je wel voor de reading Vele dingen kloppen Moeilijk contact ach ja dat is mijn pa karaktertrekken zijn juist Heerlijk te lezen dat het goed is zo Sylvia schreef op 12 april 2013 om 9 14 am Lieve Angela Super bedankt voor de reading ik heb hier heel veel aan gehad en ook met de feedback dit betekent voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en goed voor mijn pony wil zijn Ik kan ze over een paar dagen de lekker veel aandacht geven die ze nodig heeft en verdiend in deze fase van haar leven puberteit heel veel groetjes Sylvia Elize van den Akker schreef op 26 maart 2013 om 6 16 pm Lieve Angela bedankt voor de mooie reading van Bond Girl Sommige gedachtes zijn door de reading bevestigd en daar ben ik heel blij mee Andere zaken die naar voren zijn gekomen hebben voor wat vraagtekens gezorgd maar ook die gaan we oplossen Ik wist al dat Bond er een uit duizende is maar nu weet ik het echt zeker Liefs Elize Jacqueline schreef op 26 maart 2013 om 6 15 pm Lieve Angela Ik heb veel aan je reading veel dingen vallen op hun plaats Soms best wel moeilijk om te aanvaarden Maar nu ik stappen neem om mijn eigen leven te leiden voel ik dat ik mijn kracht weer terug krijg En je hebt gelijk wat betreft de verantwoordelijkheid heel veel liefs Jacqueline Karin schreef op 16 februari 2013 om 12 48 pm Lieve Angela Heel erg bedankt voor de reading van Cash Veel stukjes vielen al meteen op hun plek en anderen pas later Sommige dingen kan ik niet plaatsen maar ik ken haar natuurlijk nog niet zo lang Van het liedje raakte ik erg geëmotioneerd en ik ben heel blij dat ze weet dat ze hier veilig is en zichzelf mag zijn Liefs Karin Ellen schreef op 23 januari 2013 om 12 46 pm Dag Angela Ik wil je

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=4########## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    op 6 februari 2012 om 3 14 pm Lieve Angela bedankt dat je de tijd hebt genomen om me verder te helpen met de vragen die ik heb Bedankt voor de oprechte reading heb weer stof gekregen om over na te denken maar vooral handvaten om er wat mee te doen De antwoorden liggen binnen in mezelf niet in de wereld buiten mezelf Liefs Malika Heleen schreef op 16 januari 2012 om 3 13 pm Lieve Angela Dank je voor 2 zeer treffende readings over mij en mijn peuterdochtertje Ze gaven me veel aanknopingspunten om te werken aan de knelpunten in mijn relatie met haar als die met mijzelf Het blijft héél bijzonder om te merken dat iemand zo n gave heeft om aan een foto te zien wat er bij jou speelt De wijze waarop je het overbrengt en voorziet van tips is zeer prettig Nogmaals mijn onze hartelijke dank Kai schreef op 11 januari 2012 om 3 13 pm Een reading over de hond met veel raakpunten Nieuwe opzichten opgedaan en handvaten om weer verder op te bouwen De reading is eerlijk en oprecht alsmede met gevoel geschreven Een mooie aanrader Bregje schreef op 30 december 2011 om 3 21 pm Lieve Angela bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt jij hebt echt hart voor mens én dier Ik vond de reading een heel bijzondere ervaring en herken veel dingen Nogmaals super bedankt En natuurlijk wensen we jou alvast een geweldig 2012 joskevancapel hotmail com schreef op 6 december 2011 om 3 20 pm Lieve Angela een paar jaar geleden heb je al eens een reading gedaan van mij daar heb ik veel profijt van gehad en regelmatig lees ik hem nog eens door als steuntje in de rug Al lang heb ik de wens om een reading te laten doen van mijn ouders Ik ben blij dat ik het nu heb laten doen een gedachte die toch elke keer weer naar voren kwam is nu beantwoord Lieve Angela fijn dat je mensen op deze manier kan en mag helpen Dankjewel Sandra schreef op 28 oktober 2011 om 3 18 pm Lieve Angela je hebt mij met de reading een goede zet in de juiste richting gegeven Ik merkte dat ik bleef hangen in verdriet en jij hebt mij laten zien dat ik dat ook om kan gaan zetten in iets positiefs Er ligt een nieuwe weg voor mij open kansen om te grijpen gewoon weer gaan genieten van mijn leven Dat heb je mij laten zien Je hebt mij ook laten zien waar mijn eigen knopen zitten waar ik aan kan werken Ik realiseer mij dat ik er echt nog niet ben dat mijn weg nog lang is dat mijn verdriet niet zomaar weg is door jou reading maar je hebt iets bij mij wakker gemaakt Ik wil leven en aan mijzelf werken het gaat om mij daar ga ik mij op concentreren Dank je wel Noor schreef op 27 oktober 2011 om 3 20

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=6######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    ongelooflijk bijzondere gave koester dit en je kan hier nog heel veel mensen mee helpen Groetjes Daphne Truus schreef op 8 juni 2011 om 2 59 pm Hallo Angela Nogmaals bedankt voor de fotoreading van Rocky Wat je vertelde over zijn voorgeschiedenis was best even schrikken Wat zijn gezondheid betreft had je het helemaal goed Ik zal je advies zeker opvolgen Groetjes Truus Lieke schreef op 5 juni 2011 om 2 59 pm Beste Angela Hartelijk dank voor de fotoreading van onze hond Heel herkenbaar en het geeft ook handvatten om haar beter te laten aarden hier omdat ze oorspronkelijk uit Turkije komt We gaan aan de slag met je tips en laten heel graag over een aantal maanden nog een reading doen om te kijken of ze zich meer thuis gaat voelen Nogmaals hartelijk dank Elize schreef op 10 april 2011 om 2 58 pm Hoi Angela Wederom een fotoreading van een paard laten doen Welliswaar niet zo n bijzondere reading als van Cayenne maar dat is en blijft een speciaal paard Deze reading heeft mij ontzettend geholpen hierdoor weet ik dat de keuze die ik gemaakt heb goed is geweest Nogmaals bedankt Groetjes Elize Rhianne schreef op 9 april 2011 om 2 58 pm Hallo Angela heel erg bedankt voor de fotoreading van onze hond Hiermee zijn onze gedachten en gevoelens bevestigd en zijn wij weer een stap verder Wij hebben er veel aan gehad Groeten Rhianne A S schreef op 28 maart 2011 om 2 58 pm Lieve Angela bedankt voor de eerste belangrijke stap op weg Heel fijn dat ik dankzij de healing en ons gesprek meer kalmte en ook vertrouwen heb kunnen vinden Ik wil je heel erg bedanken voor de tijd die je voor ons hebt genomen de oefeningen en de reading die je

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=7######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    leven sta zo goed Alles klopte precies Er gebeurde zoveel in mijn leven dat ik mezelf totaal kwijt ben Heb dus een lange weg te gaan om me zelf weer terug gaan vinden Ook voor mij heb je een kaart getrokken en ja ook daar sloeg je weer de spijker op zijn kop Echt alles klopte Tijdens het lezen vielen de puzzel stukjes meteen op zijn plaats Ik had dus ook niet veel tijd nodig om alles goed tot mij door te laten dringen Kortom dit is dus echt een aanrader Groetjes Bianca Yvonne schreef op 7 augustus 2012 om 3 16 pm Bedankt voor de reading De reading was vooral een bevestiging Wat direct mijn aandacht trekt is het feit dat je het gevoel had dat je telkens mijn foto wilde omdraaien Ik weet nog niet precies wat het betekent Absoluut iets met achterom kijken verleden enz maar ik voel dat dat nog helder gaat worden dus ik wacht rustig af Grappig dat je begint over yoga en mindfulness Yoga doe ik al ongeveer 12 jaar en mindfulness nu ruim 5 jaar Ik voel dat het goed voor me is maar het brengt me niet voldoende voor de problemen die ik ervaar helaas Dus daarvoor zoek ik een andere weg Gaat wel lukken vertrouw momenteel erg op m n intuitie en voel dat ik op de goede weg zit en dat bevestigt jouw reading ook Groetjes Yvonne Wendy schreef op 14 juni 2012 om 3 16 pm Lieve Angela ontzettend bedankt voor je reading Ik ben er zo blij mee het heeft me een gevoel van rust en kalmte gebracht die ik lang niet meer heb mogen ervaren Voel me er zo prettig door net of ik de hele wereld weer aan kan zonder het aan jou te vragen kreeg ik bevestiging voor iets waar ik eigenlijk al enige tijd niet meer over nagedacht had De entiteit die mij bijstaat heb ik dus voorheen wel degelijk soms gevoeld Door jou reading bevestigde je dat ineens wat mij zo n kalmte bracht Ik ben enorm blij dat ik het gedaan heb en ga kijken welke wegen in het leven ik moet inslaan wat voor mij het beste is Bedankt voor je steun Wie weet tot in de toekomst Liefs wendy Suus schreef op 2 juni 2012 om 12 15 pm Lieve Angela ik heb net de FotoReading gelezen het heeft zeker antwoorden gegeven en zoals je al zei ik zal hem nog vaak terug lezen want ik denk dat door me emotie dingen niet goed zijn binnen gekomen maar als nog hartelijk bedankt dat je dit voor mij en natuurlijk voor zijn familie hebt willen doen was er egt helemaal van onder de indruk je zei Dingen die alleen hij zn Familie en zn nabestaande die dicht bij hem stonden konden weten groetjes en echt heel veel Liefs Suzanne Marja schreef op 20 mei 2012 om 3 15 pm Beste Angela hartelijk dank voor je reading Hier kan ik zeker

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=5########## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    gaven groet Marieke Hennie schreef op 15 juli 2009 om 12 59 pm hallo Angela bij toeval kwam ik op je site en ik was verbaasd hoeveel wij gemeen hebben tot en met de leeftijd toe dat het weer op kwam zetten al heb ik geen Jannie leren kennen maar een Hannie Al de dingen die jij hebt gedaan zowat heb ik ook gedaan maar ik doe er nog niet zoveel mee Mijn complimenten voor je site heel mooi en ik wens je veel succes verder en ik hoop een beetje in jouw voetsporen te mogen volgen lieve groeten Henny Hannie Delissen schreef op 9 juni 2009 om 12 58 pm Hallo Angela Bedankt voor je mooie reading en aura schilderij Het klopt helemaal wat je schreef Ik heb hem al vaak doorgelezen en steeds lees ik weer iets nieuws Leuk om zo inzichten te krijgen over jezelf Bedankt liefs Hanny Delissen Heel Mirjam schreef op 28 mei 2009 om 1 04 pm Hallo Angela Ik wil je nogmaals bedanken voor je fotoreading ik herken er veel in Ik ben nu brandnetelthee aan het drinken en hoop hierdoor wat minder zwaar gevoel te krijgen het is nu al wat minder en ik voel me wat rustiger Je zag op de foto van mij een vlinder bij mijn hoofd ik denk dat mijn oom bij mij is voor steun en begeleiding hopelijk kan ik binnenkort ook met hem communiceren Ik wens je nog vele mooie readingen toe Lieve groet Mirjam Horselover schreef op 14 mei 2009 om 1 05 pm Hallo Angela ik wil je bedanken voor de fijne reading over mijn paard Ik had ontzettend veel vragen over haar verleden en over haar gedrag maar je hebt alles ontzettend goed uitgelegt en ik weet waar ik nu aan toe ben Ik vind het fijn dat ik weet waarom ze nu met bepaalde dingen moeite heeft Na de foto reading hebben we nog telefonisch contact gehad over de reading en hebben we nog het een en ander besproken Ik vind het bijzonder wat je kan Ik weet zeker dat je nog vele mensen dieren gaat helpen Bedankt Els schreef op 9 mei 2009 om 1 05 pm Hey Angela Hoe gaat het met jou en je bezigheden Als ik de berichten lees lijken je readings goed te doen Weet je dat ik die van mij die je destijds heb gedaan onlangs ook nog eens heb doorgelezen Geweldig fijn hoeveel dingen overeenkomen Ben je ondertussen alleen werkzaam in praktijk havaya Maandag ga ik naar een opleiding paranormaal genezer voor een intake gesprek en proefles Spannend Dank je trouwens nog voor het aanpassen van mijn website link De naam van de site is echter niet de tirade maar de triade Groetjes en succes en plezier met alles Els Monique schreef op 29 april 2009 om 1 04 pm Monique Dank je wel voor de reading van mijzelf en ook die voor mijn dochter ze zijn waardevol en de puzzel zal zo wel meer

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=9######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    ik je al over gemaild Enne misschien binnenkort wel een reading over mezelf maar dat laat ik je nog weten Groetjes Elize Marieke schreef op 12 februari 2010 om 12 57 pm Dag Angela bedankt voor het reinigen van mijn huis Het vermoeden dat ik had dat er iemand op zolder was is bevestigd Mooi dat we die persoon hebben kunnen helpen Ik weet zeker dat het geen toeval is geweest dat ik op je site terecht bent gekomen Het heeft zo moeten zijn Het voelde meteen goed toen je bij me kwam Toch spannend om een vreemd iemand in je huis te laten Het is een hele bijzondere ervaring voor me geweest Bedankt hiervoor Ik wens je heel veel succes verder en wie weet tot ziens Groetjes Marieke Ron schreef op 9 februari 2010 om 12 57 pm Merry Meet Angela Je site ziet er goed verzorgd uit toppie We hebben duidelijk meer gemeen dan we denken Blessed BE Ron Evelina schreef op 22 januari 2010 om 12 58 pm Hoi Angela bedankt voor je fijne fotoreading en nu valt alles op zijn plaats het klopt allemaal ik heb ook al een vermoeden wie die andere persoon is die je noemt nog heel hartelijk dank ben er heel blij mee en bewaar hem bij dangers zijn papieren Petra schreef op 27 december 2009 om 1 01 pm Hoi Angela Bedankt voor de fijne reading Ik moest het even op me in laten werken het was niet altijd wat ik wilde horen maar wel stof om over na te denken Fijn dat je de mogelijkheid biedt voor verdere hulp Ik ga daar waarschijnlijk gebruik van maken Met vriendelijke groet Petra Joke schreef op 16 december 2009 om 1 01 pm Hallo Angela vond het heel spannend om een fotoreading te

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=8######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive



  •