archive-nl.com » NL » R » RENEGREVE.NL

Total: 239

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Reviews workshops SEO en Webteksten - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    hierdoor was er veel aandacht per deelnemer Ik heb geleerd wat de belangrijkste eisen zijn voor een goed vindbare website Arold Lammertink van Webshop Pure Lovely maart 2011 De workshop Hoger in Google heeft mij als tekstschrijver en ondernemer talrijke nieuwe inzichten gegeven Bovendien is René een enthousiaste docent die precies weet waar hij het over heeft en dat op een spannende manier vertelt Als ondernemers serieus met hun website of webshop aan de slag willen kan ik deze workshop zeker aanbevelen Els Brouwer van Wervende Webteksten juni 2010 Ik heb zin gekregen om een aantal zaken die René heeft genoemd direct te gaan uitvoeren Conchita de Roba van Fidder Löhr De workshop bij René kwam op het juiste moment Heel veel handige tips en praktische oefeningen om je website niet alleen mooier maar ook beter vindbaar te maken Een must als je net een website hebt Marion Buesink MGB office support nl februari 2009 Deskundige uitleg en veel geleerd over het belang van links naar mijn website Dick Kuiper Buteyko Academie Ik heb meer inzicht gekregen hoe ik Google kan inzetten voor de vindbaarheid van een website René vertelt een enthousiast verhaal met volop ruimte voor vragen Jeannet Appelo De Taalkamer De interactie met de andere deelnemers leerde me wat ik beter wel of niet kan doen Ook vele geleerd over de technische opbouw van een website en welke effecten dat heeft voor SEO Roy Wichink Kruit van Mindtime Backup Veel geleerd over content zoekwoordanalyse en hoe je een linkbuilding campagne opzet Jacques Joosten Galerie Francois de St Jacques René heeft onlangs op het ROC Aventus een gastcollege verzorgd over SEO en webteksten Een erg practische en inspirerende sessie over een zich snel ontwikkelende wetenschap Nogmaals dank René april 2009 Paul Maatman van ROC Aventus Goed aan de workshop

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/reviews-workshops-seo-en-webteksten/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • Adwords Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    seminar was om mijn klanten hoger in Adwords te laten verschijnen terwijl ze tegelijkertijd minder gaan betalen En natuurlijk draait het allemaal om conversie Eén van de eerste zaken die dan natuurlijk van belang zijn is dat website bezoekers op de Adwords klikken en terecht komen op een landingspagina Maar hoe krijg je mensen nu zover dat ze erop klikken Behalve enkele verboden als bv Klik hier voor ons aanbod had David Booth hier op Twitter enkele geweldige tips voor ons Hij noemde ze Power Words Voor de Nederlandstalig markt heb ik ze gemakshalve maar even vertaald naar Gratis Goedkoop Verkoop Aanbieding Tijdelijk Trucs Jij Tips Ontdek Verhoog Leer Feit Gratis verzending Vooral de laatse Gratis Verzending blijkt een zeer sterke van het lijstje Power Words te zijn Adwords De komende tijd zal ik vaker bloggen over Adwords Ik heb daarom maar even een categorie daarover aangemaakt Onderwerp Adwords Tags adwords Gratis Top 10 SEO Factoren Ontvang de whitepaper Top 10 SEO factoren door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief met gratis tips informatie en inspiratie over Webteksten en SEO Lees ook mijn anti spam beleid Email Voornaam Lees hier eerder verstuurde nieuwsbrieven Social Media Word Fan at Facebook

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/adwords/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Internet marketing categorie van Rene Greve
    dat dan En hoe bepaalt Google welke website beter is Google is een meester in het beoordelen hoe gebruikers een website ervaren Dat doen ze onder andere op basis van de bezoekduur van gebruiker op een website Hoe lang bevindt een bezoeker zich bijvoorbeeld op een website Door video s toe te voegen aan je website verhoog je de gemiddelde bezoekduur Dit is slechts één factor maar er zijn nog vele andere factoren zoals video retention percentage dat van een video wordt bekeken en het aantal bekeken pagina s Online video kan dus de kans om hoger in Google te komen aanzienlijk vergroten Ik denk dat je nu voldoende redenen hebt om te beginnen met video marketing als SEO strategie Hoe ga jij video marketing toepassen op jouw website Dit is een gastblog van Mark van Tuel eigenaar van zoekmachineoptimalisatie blog Ompro c foto Leica LLopis op Flickr Onderwerp Internet Marketing Tags Google marketing video Review Lokal Ranking van SEO Effect 3 juli 2013 door Rene 5 Reacties Van Keesjan van SEO Effect mocht ik de local rank checker uitproberen met gratis credits Voor de goede orde de Google zoekresultaten werd geen enkele schade toegebracht tijdens deze testreview Naast de gewone ranking die SEO Effect sinds begin dit jaar biedt voor Google Bing Yahoo Yandex en Baidu is sinds april dit jaar ook een local rank checker beschikbaar Local rankings zijn zoekresultaten die getoond worden voor lokale diensten of plaatsen zonder dat er een plaatsnaam aan toegevoegd wordt aan het gezochte Local rankings vind je bijvoorbeeld als je zoekt naar Restaurant Hotels Loodgieter Kinderopvang Google toont dan een maps resultaat tussen de gewone resultaten Google probeert aan de hand van je ip adres of als je mobile zoekt de dichtstbijzijnde GSM mast je locatie te bepalen Best wel handig om te weten of je in bepaalde plaatsen met je website concurreert tegen lokale competitie of hoe je winkel het doet in je stad en omliggende plaatsen als je bv een fysiek afhaaladres hebt Werking SEO Effect local rankings SEO Effect bevat een complete toolset om je te helpen met Zoekwoordenonderzoek Onpage optimalisatie Linkbuilding en linkprospecting voor linkbait monitoring In die laatste functionaliteit zit naast rankings linkprofiel en traffic share dus ook local rankings De interface Je stelt zoekmachine profielen in bij de aanmaak van een campagne of later als je al een campagne hebt via edit campaign Als je dan een lokale zoekmachine wilt instellen is het zaak via use this location een stad en provincie in te voeren SEO Effect helpt daarbij door als je bv Eindhoven intikt erop te wijzen dat er ook een Eindhoven in Vlaanderen is Na een klik op Use this location wordt de plaats en provincie ingevuld en sla je de zoekmachine op Daarbij wordt de naam van de zoekmachine netjes uitgebreid met de lokatienaam en opgeslagen Het meten kan beginnen Wekelijks ranking SEO Effect meet nu wekelijks de rankings van mijn site en maximaal 10 concurrenten Kwaliteit Ik heb alle lokale en niet

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/internet-marketing/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Linkbuilding Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    Organiseer een gratis evenement congres bijeenkomst over jouw branche maar doe het wel via je eigen website Daar moeten ze zich opgeven en staat meer informatie Anderen kunnen het dan eenvoudig doorvertellen met een link naar je website 55 Vraag eens geen vergoeding om te spreken op een conferentie Een link van de organiserende website is wel het minste dat ze zullen doen 56 Bel website eigenaren op en geef ze een hele goede reden om naar je website te linken Telefoneren werkt altijd beter dan emailen 57 Biedt van cursussen lezingen en ebooks aan universiteiten en hogescholen aan Werk samen met docenten en vraag ze na een tijdje om een link Zo gaf ik op Windesheim een gastcollege SEO copywriting en dat leverde me een mooie link op Schakel de media in 58 Houd een persconferentie over uw nieuwe product of dienst en stel het gratis beschikbaar aan iedereen die aanwezig is zodat ze er later over kunnen schrijven 59 Geef een selecte groep invloedrijke journalisten een sneak preview Beloof ze exclusiviteit en een gratis product Ze zullen bijna altijd verplicht voelen erover te schrijven 60 Bel de lokale pers op als er iets in de actualiteit is waar jij toevallig heel veel van af weet 61 Geef je product aan een Bekende Nederlander Laat er een professionele foto van maken en geef het door aan de media Beloningen 62 Geef je fans korting op je product Simpel eenvoudig maar uiterst doeltreffend 63 Laat je fans beslissen over je product Google is er groot mee geworden 64 Besteed meer tijd geld en energie aan klantenservice Daarmee versla je je concurrenten in je branche en mensen zullen sneller gaan rondvertellen dat ze zo goed zijn geholpen door jou 65 Vraag je fans wat ze willen geef het ze gratis en vraag ze een goed doel te sponsoren Lees ook deel 1 van de linkbuilding tips en deel 2 De bron van deze linkbuilding tips is een blogartikel op SEOMoz Die heeft het over 99 tips om een link te krijgen door iets weg te geven Ik heb dat vertaald gecombineerd samengevat en naar de Nederlandstalige webwereld omgezet Onderwerp Linkbuilding Tags linkbuilding Linkbuilding tips door iets weg te geven deel 2 27 december 2011 door Rene Reageer In mijn vorige blogpost gaf ik al 15 linkbuilding tips door iets weg te geven In deze tweede aflevering ga ik snel weer verder met mijn uitgebreide rijtje met handige tips om links te krijgen Geef geld 16 Maak een vouchercode met korting en zet dat verschillende voucherwebsites Zij zullen dan verwijzen naar uw site met de kortingscode 17 Houd een uitverkoop met geweldige prijzen De mensen zullen deze aanbiedingen natuurlijk verspreiden 18 Gebruik affiliates Vaak zit er een no follow op maar lang niet altijd Zowel de site met de affiliatelink als jijzelf verdient geld bij een verkoop en jij krijgt als klap op de vuurpijl ook nog eens extra links 19 Link zelf gratis naar iemand anders omdat je zijn site of

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/linkbuilding-2/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • MVO Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    weten ze dus perfect te bereiken Ik kan je dus zeker aanraden je voor hun mailingen aan te melden Al was het alleen maar om af en toe een goed gevoel over te houden als je de post hebt gelezen Onderwerp Internet Marketing MVO Tags italië klanten De goede doelen van een internet marketeer 6 november 2008 door Rene 2 Reacties Barack Obama heeft gisteren niet voor niets de presidentsverkiezingen in Amerika gewonnen Hij had gewoon het meeste geld te besteden voor zijn campagne Als je tijdens de campagne voor de eerste keer op zijn website kwam werd je opgeroepen om geld te doneren voor zijn campagne Doordat er een cookie werd weggeschreven op je computer krijg je de volgende keren wel direct de officiële site te zien Verder benutte Obama internet ten volle Hij ging niet voor niets op bezoek bij Google en kreeg steun van de hoogste bazen Binding E mail Web 2 0 online communities en bloggen Barack Obama liet niets onbenut om mensen aan zich te binden Geld met website Vergeleken met Obama ben ik maar een kleine jongen Maar iedere internet marketeer kan wel iets van hem leren Als ik maar een fractie van het geld ophaal met mijn website ben ik al dik tevreden Ondertussen is het zaak niet te vergeten dat er ook goede doelen zijn Dat schijnt helemaal Obama s te zijn Ik geef momenteel onder andere geld of diensten aan Bankgiroloterij Oxfam Novib UP4S Vluchtelingenwerk Naar de meeste site s van bovenstaande goede doelen mag overigens nog wel even een seo specialist kijken Onderwerp MVO Tags Internet Marketing De vis wordt duur betaald 24 juni 2008 door Rene 8 Reacties Duurzame Visserij willen de supermarkten daar echt aan Ik betwijfel het Voordat ik vanmorgen begon met werken haalde ik nog even snel een paar boodschappen bij de grootgrutter AH die vroeger altijd op de kleintjes lette Tegenwoordig let het beursgenoteerde bedrijf in hoeverre ze een goed gevoel kunnen verkopen En omdat veel mensen dat graag willen overhouden aan hun eten zijn er steeds meer biologische producten Ook duurzaam geproduceerde etenswaar doet het goed Uit marketingoogpunt is het natuurlijk een prima zaak om te verkopen waar de klanten om vragen Duurzame visserijvoedsel Eerlijk voedsel doet het natuurlijk altijd goed Sinds kort heeft Albert Heijn op alle visproducten het labeltje Wij spannen ons in voor duurzame visserij staan Daar kun je je natuurlijk nooit een buil aan vallen Op de website spreken ze zelfs over maatschappelijk verantwoorde vis wat dat dan ook maar moge zijn AH heeft zelfs een promotiefilmpje gemaakt hoe geweldig die zalm het wel niet heeft in Noorwegen Aldi doet iets soortgelijks De discounter spreekt in folders van Aldi streeft naar duurzame vis Ook zo n dooddoener dus Vangstmethoden Duurzame visserij gaat echter veelal over vangstmethoden en de gevolgen voor het milieu Dat kan op een duurzame manier zodat de kotters minder diesel verbruiken en de zeebodem niet beschadigd raakt Ook de bijvangst kan worden beperkt Voor kweekvis is het

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/mvo/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Ondernemen Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    om de kwartfinale te bereiken De wedstrijd resulteerde echter in de derde jammerlijke nederlaag op rij in het toernooi Oranje droop met de staart tussen de benen af en eindigde het desastreus verlopen EK met 0 punten en een doelsaldo van 2 voor en 5 tegen Er zijn waarschijnlijk vele redenen waarom het mis liep maar een paar springen er toch wel uit Organisatie en voorbereiding Een van de belangrijkste randvoorwaarden voor succes is organisatie en voorbereiding Als je je richt op het behalen van een bepaald resultaat moet je je geen zorgen hoeven te maken over allerlei organisatorische en logistieke zaken Als de organisatie van je bedrijf tiptop in elkaar zit en alle werkprocessen als een geoliede machine draaien kun je je maximaal richten op het behalen van resultaat Als er daarentegen zand in de raderen zit houd je je al snel voornamelijk bezig met interne problemen en bijzaken en verlies je de focus op externe doelen en resultaat Thuisbasis De KNVB koos voor het EK Krakau Polen als thuisbasis van Oranje Een opmerkelijke keus Krakau is geen speelstad bij het EK voetbal en het Nederlands elftal speelde zijn drie groepswedstrijden allemaal in Charkov Oekraïne zo n 1 300 kilometer verderop Niet alleen moesten de spelers drie keer heen en weer vliegen voor hun wedstrijden maar ook moesten ze elke keer flink acclimatiseren Het temperatuurverschil tussen beide steden was groot Krakau was koel en winderig Charkov bloedheet Vertraging Na de verloren avondwedstrijd tegen Duitsland liep het Nederlands elftal vertraging op bij de terugreis naar Polen Na een lange en vermoeiende reis kwam het team midden in de nacht of beter gezegd vroeg in de ochtend aan en moesten de spelers nog eten terwijl het alweer licht begon te worden Sneijder gaf aan dat er irritatie onder de spelers was over het reisschema De lange tripjes heen en weer het acclimatiseren het kostte allemaal veel kracht en spelers moesten eerst fysiek weer herstellen Eigenlijk ging het bij de organisatie en voorbereiding dus al mis Met de keus voor een thuisbasis die ver van de speelstad aflag ontbraken de randvoorwaarden om te komen tot een sportieve topprestatie Spelers raakten geïrriteerd en het reisschema slokte flink wat energie en aandacht op die beter had kunnen worden besteed aan het werken aan sportief succes Als gevolg van een slechte organisatie en voorbereiding werden bijzaken dus belangrijker dan hoofdzaken Omgaan met druk Als je tweede wordt op een wereldkampioenschap is de druk van de buitenwereld bij het daarop volgende Europees Kampioenschap logischerwijs groot Iedereen verwacht dat je op dit eindtoernooi ook goed gaat presteren waardoor je feitelijk alleen nog maar kunt verliezen Een goede prestatie baart immers eigenlijk geen opzien maar bij een slechte prestatie die niet aan de verwachtingen voldoet krijg je de wind van voren Topprestatie Dit is de prijs van succes Als je een topprestatie levert leg je de lat een stuk hoger voor jezelf en kun je eigenlijk alleen nog maar teleurstellen Hoge verwachtingen creëren druk waaraan je kunt bezwijken

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/ondernemen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Onderwijs Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    Als je ze wilt downloaden klik dan op Save rechtsbovenin de afbeelding van de eerste sheet Onderwerp Onderwijs Onmisbaar Turks voor docenten 11 november 2009 door Rene 11 Reacties Zoals de trouwe lezers van mijn blog nieuwsbrief en mijn volgers op Twitter wel weten ben ik dit schooljaar ook begonnen als docent Ik geef op een ROC in Deventer maatschappijleer LLB informatica en in een volgend trimester e commerce Nu is het logisch dat nieuwe docenten worden getest Dat gebeurde mij natuurlijk ook De Turkse leerlingen probeerden mij voor hun karretje te laten spannen toen ik Baf Kes zei om ze te laten stoppen met hun geklier Ha de meester spreekt Turks Weet u wat ook stoppen betekend meneer En toen kwam een zinnetje die ik hier niet zal herhalen Navraag bij mijn Turkse collega s leerde mij het antwoord Het was een van de ergste beledigingen die je tegen iemand kunt zeggen Samen met een Turkse collega we zullen hem Ozkan noemen heb ik daarom een lijstje gemaakt met de belangrijkste termen die alle docenten in het voortgezet onderwijs zouden moeten kennen Hos geldiniz Welkom allemaal Baf Kes Stoppen even dimmen ophouden Dinleyin Luisteren jongens even aandacht Haydi is basina Nu aan het werk Nereye Waar gaan we naartoe Efendim Pardon Wat bedoel je Yeter Nu is het genoeg Hollandaca Even in het Nederlands graag Aferin Goed gedaan Ev odevi Huiswerk Ders bitti Einde van de les Als er Turkse docenten zijn die nog meer tips hebben zet ze dan gerust in een reactie Als je meer wilt lezen over hoe je docent kunt worden is dit Handboek voor de Lerende Docent een aanrader Nu weet ik wel dat dit soort artikelen natuurlijk mijn rankings op webteksten en zoekmachineoptimalisatie niet verhoogd Daarom heb ik een nieuwe rubriek gemaakt namelijk

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/onderwijs/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Persoonlijk Archives - SEO Specialist & Internet Marketeer | Rene Greve
    Tags vrouwen Een langgekoesterde droom gaat in vervulling 11 mei 2012 door Rene Reageer Zie hem gaan Onze held René Als jongen van de boerderij maakte ik vroeger elke zaterdag een vuur Dat ik in ruil voor SEO adviezen aan Bart gratis een workshop vuurspuwen kon volgen is dus een langgekoesterde wens Het was in één woord GEWELDIG Vuurspuwen in Deventer Cursist Bart Jansens van de Rooiesok ken ik al een tijdje via Twitter Een Webschrijf cursist van mij schreef regelmatig iets voor Bart Zodoende kwam ik achter het bestaan van zijn workshops vuur spuwen Ik hielp hem af en toe met een SEO vraag via Twitter en zag dat ie met enkele eenvoudige aanpassingen aan zijn website veel hoger in Google zou kunnen eindigen Toen ik hem belde en mijn droom vertelde was de link snel gelegd Twee ondernemers die de meerwaarde van elkaar kunnen inzien en begrijpen dat niet altijd alles voor geld hoeft te gebeuren Hoewel er natuurlijk in zowel Deventer als Valkenswaard gewoon brood op de plank moet komen Zie hem gaan René de Fakir uit Deventer Persbericht Dit roept natuurlijk om publiciteit en Deventer RTV maakte er een mooi item van En nu verder Hoewel iedereen het afraadt ga ik er gewoon mee door Ik ga vuurspuw vloeistof en een fakkel aanschaffen en vooral veel oefenen Ik heb inmiddels al aanbiedingen gekregen om op te treden in Hoog Catharijne in Utrecht en op De Brink in Deventer En natuurlijk maak ik de blits op oudjaarsavond Houd mij dus in de gaten Onderwerp Persoonlijk Tags passie 5 Wordfeud tips voor meer plezier met Wordfeud 2 november 2011 door Dirk Mulder 3 Reacties Hieronder heb ik 5 Wordfeud tips opgesteld om meer plezier te beleven aan Wordfeud Wordfeud tips 1 Probeer eens een andere taal Nadat ik voor de zoveelste keer had verloren van een Verschrikkelijke Vrouw uit Veenhuizen die echt ontzettend goed was ben ik uit louter frustratie in het Engels gaan spelen Een nieuwe wereld ging voor mij open Zo Wordfeud ik nu met een Japanse sushichef uit Las Vegas een cipier uit New York een huisvrouw uit Kentucky en een grafisch ontwerper uit Mumbai Merkwaardig genoeg win ik in het Engels vaker dan in mijn eigen taal maar dat is bijzaak 2 Chat voor de pret Na een paar zetten in Wordfeud raak ik altijd enorm nieuwsgierig naar met wie ik nou eigenlijk speel en waar die persoon woont Grappige chatgesprekjes soms ook met een zeker filosofisch gehalte zijn het resultaat De beperkte berichtlengte dwingt tot kernachtig formuleren Ik heb inmiddels geleerd dat de zorgen van een ZZP er in Mumbai van een geheel andere aard zijn dan mijn eigen beslommeringen 3 Geniet van verschillende speelstijlen De Japanse sushichef is heel defensief en eigenlijk alleen maar bezig om ervoor te zorgen dat ik de meest aantrekkelijke 2 en 3 maal letter en woordwaardevakjes niet kan bereiken De huisvrouw uit Kentucky houdt vooral van mooie woorden ongeacht of ze daarmee kansen creëert op voor haar

    Original URL path: http://www.renegreve.nl/category/persoonlijk/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •