archive-nl.com » NL » S » STAGERECENSIES.NL

Total: 239

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Stagerecensies - Deel je stage-ervaring op Stagerecensies.nl: Alles over stages
    het verkoopproces hoe je een gesprek in gaat en Lees verder 18 jan Marloes heeft een onderzoeksstage gelopen bij Enssieg Groep Leuke collega s Wisselende opdrachten Jou ideeën worden overal in meegenomen Fijne werkplek Lees verder 15 jan Helene heeft een meeloopstage gelopen bij Eye Media Television Je werkt in een jong gezellig team met veel mede stagiaires Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid Als je dingen aankunt Lees verder Stage Recensies Wil jij met de rest van Nederland jouw stage ervaringen delen Dat kan Op Stagerecensies nl Wil jij je beter kunnen oriënteren op de verschillende stagemogelijkheden Weten of een organisatie daadwerkelijk bij je past Je beter voorbereiden op je toekomstige stageplaats dankzij de gedeelde ervaringen van andere studenten Of wil je juist graag jouw stage ervaringen delen Stagerecensies nl is een website waar je recensies over stageplaatsen kunt vinden Je kunt hier jouw stage beoordelen en deze informatie delen met andere studenten of juist recensies van anderen bekijken Stagerecensies nl is daarmee het enige online platform in Nederland waar studenten gebruik kunnen maken van elkaars kennis en ervaringen over stages Stagerecensies nl een website van voor en door studenten De toekomst van Nederland Volg Stagerecensies ook via Google plus

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive


  • Schrijf een recensie en maak kans op mooie prijzen
    Dominicaanse Republiek Duitsland Ecuador Egypte El Salvador Equatoriaal Guinea Eritrea Estland Ethiopië Faeröer Falklandeilanden Fiji Filipijnen Finland Frankrijk Frans Guyana Frans Polynesië Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden Gabon Gambia Georgië Ghana Gibraltar Grenada Griekenland Groenland Guadeloupe Guam Guatemala Guernsey Guinee Guinee Bissau Guyana Haïti Heard en McDonaldeilanden Honduras Hongarije Hongkong Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Isle of Man Israël Italië Ivoorkust Jamaica Japan Jemen Jersey Jordanië Kaaimaneilanden Kaapverdië Kameroen Kazachstan Kenia Kirgizië Kiribati Kleine Pacifische eilanden van de Verenigde Staten Koeweit Kroatië Laos Lesotho Letland Libanon Liberia Libië Liechtenstein Litouwen Luxemburg Macau Macedonië Madagaskar Malawi Maldiven Maleisië Mali Malta Marokko Marshalleilanden Martinique Mauritanië Mauritius Mayotte Mexico Micronesia Moldavië Monaco Mongolië Montenegro Montserrat Mozambique Myanmar Namibië Nauru Nederlandse Antillen Nepal Nicaragua Nieuw Caledonië Nieuw Zeeland Niger Nigeria Niue Noord Korea Noordelijke Marianen Noorwegen Norfolk Oeganda Oekraïne Oezbekistan Oman Oost Timor Oostenrijk Pakistan Palau Palestijnse Autoriteit Panama Papoea Nieuw Guinea Paraguay Peru Pitcairneilanden Polen Portugal Puerto Rico Qatar Roemenië Rusland Rwanda Réunion Saint Kitts en Nevis Saint Lucia Saint Vincent en de Grenadines Saint Barthélemy Saint Pierre en Miquelon Salomonseilanden Samoa San Marino Sao Tomé en Principe Saoedi Arabië Senegal Servië Seychellen Sierra Leone Singapore Sint Helena Sint Maarten Slovenië Slowakije Soedan Somalië Spanje Spitsbergen en Jan Mayen Sri Lanka Suriname Swaziland Syrië Tadzjikistan Taiwan Tanzania Thailand Togo Tokelau eilanden Tonga Trinidad en Tobago Tsjaad Tsjechië Tunesië Turkije Turkmenistan Turks en Caicoseilanden Tuvalu Uruguay Vanuatu Vaticaanstad Venezuela Verenigd Koninkrijk Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Staten Vietnam Wallis en Futuna Westelijke Sahara Wit Rusland Zambia Zimbabwe Zuid Afrika Zuid Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden Zuid Korea Zweden Zwitserland Aland Afdeling Branche stagebedrijf Selecteer een branche Automatisering en ICT Bouw Communicatie Marketing Reclame PR Cultuur Artistiek Creatief Ambachtelijk Detailhandel Groothandel Dienstverlening Financiële en Economische instellingen Handel Horeca Industrie Techniek en Energie Juridisch Bestuurlijk Landbouw

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/schrijf-recensie/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    heeft een onderzoeksstage gelopen bij Enssieg Groep Leuke collega s Wisselende opdrachten Jou ideeën worden overal in meegenomen Fijne werkplek Lees verder 15 jan Helene heeft een meeloopstage gelopen bij Eye Media Television Je werkt in een jong gezellig team met veel mede stagiaires Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid Als je dingen aankunt Lees verder 14 dec Wendy heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Pluspunten Fijne samenwerking met behulpzame collega s die je willen helpen je kan altijd alles vragen Goede Lees verder 09 dec Jeroen heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Geweldige collega s Fijne baan Gezellige uitjes Goede begeleiding Lees verder 09 dec Leroy heeft een meeloopstage gelopen bij Brick by Brick Media Heel leerzaam Contact met klanten Ruimte voor eigen ideeën Goede hoofd ontwerper waar je veel van kan leren Lees verder 08 dec Robbie heeft een afstudeerstage gelopen bij Brick by Brick media Ik ben zeer dankbaar dat Brick by Brick media mij volledige transparantie gaf in alle werkzaamheden die Brick by Brick media deed Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/alle/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Media Television Je werkt in een jong gezellig team met veel mede stagiaires Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid Als je dingen aankunt Lees verder 14 dec Wendy heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Pluspunten Fijne samenwerking met behulpzame collega s die je willen helpen je kan altijd alles vragen Goede Lees verder 09 dec Jeroen heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Geweldige collega s Fijne baan Gezellige uitjes Goede begeleiding Lees verder 09 dec Leroy heeft een meeloopstage gelopen bij Brick by Brick Media Heel leerzaam Contact met klanten Ruimte voor eigen ideeën Goede hoofd ontwerper waar je veel van kan leren Lees verder 08 dec Robbie heeft een afstudeerstage gelopen bij Brick by Brick media Ik ben zeer dankbaar dat Brick by Brick media mij volledige transparantie gaf in alle werkzaamheden die Brick by Brick media deed Lees verder 08 dec Joeri heeft een afstudeerstage gelopen bij Brick by Brick Media Een team dat jong van geest is Innoveert graag en spoort dit ook aan Proactief meedenken wordt op prijs gesteld Veel Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Soort Alle Binnenland Buitenland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/binnenland/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    vriendelijk en gezellig ondanks dat ze veel in hun eigen taal praatten Maltees een groot minpunt was vooral dat Lees verder 12 juni Marielle heeft een buitenlandse stage gelopen bij Stagehulp Suriname Goed opvang gestructureerd goede feedback Minpunten te kort aan materiaal en het kan beter Werkzaamheden Lees verder 29 aug Jochem heeft een meeloopstage gelopen bij Destil pluspunten redelijke begeleiding vriendelijk personeel minpunten ik zat er in een slechte Lees verder 29 aug Jochem heeft een meeloopstage gelopen bij Rivema pluspunten flexibele werktijden veel verantwoordelijkheid je krijgt het hele bedrijf te zien erg Lees verder 22 aug Pim heeft een onderzoeksstage gelopen bij Building Blocks Pluspunten Jonge enthousiaste eigenaren die studenten helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling Jong en dynamisch team om mee te Lees verder 21 aug Hubert heeft een meeloopstage gelopen bij CopyPress pluspunten zeer aardige mensen goeie werksfeer stage vergoeding Lees verder 18 aug Bart heeft een onderzoeksstage gelopen bij Hot Networkz Pluspunten Goede werksfeer Gezellige collega s Leuke opdrachten Goede verdienste Lees verder 1 2 3 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland Studie Alle Automatisering en ICT Bouw Communicatie Marketing Reclame

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/buitenland/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Stagerecensies blog: nieuws, tips en columns
    je nu recensies over werkgevers schrijven op Jobsome Jobsome is de Zoover van de arbeidsmarkt Je kunt op Jobsome je ex wergever beoordelen maar ook profielen van bedrijven bekijken en alle informatie vinden voordat je op een sollicitatiegesprek gaat Een echt kijkje in de keuken van een bedrijf Lees verder 08 sep Handig om te weten wanneer schrijf je stagiair stagiaire stagiairs stagiaires Is het nou een stagiar stagiair stagair stagiaire of stagiaire s waar je als bedrijf naar op zoek bent In de regel is een stagebedrijf op zoek naar een stagiair enkelvoud Veelal maakt het niet uit of deze persoon een man stagiair of vrouw stagiaire is Daarom is een sekseneutrale aanduiding in de meeste gevallen juist De oproep Wij zoeken een Lees verder 04 apr Stagevergoeding waar heb ik recht op Een vraag waar veel studenten mee rondlopen op hoeveel stagevergoeding heb ik recht Laten we eerst voorop stellen stagevergoeding is een blijk van goede wil Stagebedrijven zijn namelijk niet verplicht om een stagiair een stagevergoeding te geven Dit komt omdat er bij een stage niet sprake is van een arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemer Je moet als stagiair je stage Lees verder 1 2 3 4

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/nieuws/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Hallo! Welkom op Stagerecensies.nl
    moment van je studie Stage lopen is één van de belangrijkste momenten in je studie je doet praktijkervaring op leert ontzettend veel en het kan je een eerste echte baan opleveren Helaas kiezen jaarlijks duizenden studenten voor een verkeerde stage Dit kan leiden tot vervelende ervaringen en soms zelfs tot studievertraging Stagerecensies van voor en door studenten Stagerecensies is opgericht om studenten en stagiairs te helpen je kunt je via ons goed voorbereiden op een stage en ervaringen uitwisselen Binnen vijf minuten kunnen studenten al een recensie plaatsen en de recensies zijn overzichtelijk en gemakkelijk te vinden voor toekomstige stagiairs Ook publiceren we interessante informatie en nieuws over stages Doel Stagerecensies is een initiatief van Esmée Pater student journalistiek Haar doel Alle studenten van Nederland aan een goede stage helpen Stagerecensies cijfers weetjes Online sinds september 2010 Maandelijks duizenden unieke bezoekers Het enige unieke stage ervaringen platform in Nederland Winnaar van road to quote 2010 en Zwolse studentenondernemer 2011 Genomineerd voor sprout 25 onder de 25 en de Viva400 Informatie Wil je meer over ons weten of heb je vragen Dan kun je contact met ons opnemen via E mail info stagerecensies nl Twitter stagerecensies Facebook www facebook com stagerecensies

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/over/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Veelgestelde vragen
    pagina Vermeld hierbij wanneer je de recensie hebt geplaatst en waarom je deze wilt verwijderen Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik een recensie invul De recensies blijven een aantal jaren staan en worden daarna van de website verwijderd Op de website is bij jouw recensie alleen je voornaam te zien Je e mailadres en achternaam zijn niet zichtbaar voor anderen Je e mailadres wordt niet voor commerciële doeleinden gebruikt Wel willen we uiteindelijk een nieuwsbrief uit gaan geven deze zul je echter alleen ontvangen wanneer je hier toestemming voor geeft Het is de bedoeling dat je zelf goed nadenkt over de informatie die je in je recensie geeft Sommige inhoudelijke informatie over een bedrijf mag je niet prijsgeven Je kunt dan wellicht overleggen met je stagebedrijf wat je wel en niet mag vertellen Ook is het niet verstandig om namen van personen te noemen in je recensie Waarom is mijn recensie niet geplaatst Als je recensie niet voldoet aan de voorwaarden hebben wij het recht om deze niet te plaatsen of om deze later te verwijderen Wat moet ik doen als ik iets vreemds op de website zie staan of als ik een melding wil maken van misbruik foutieve informatie Neem contact met ons op via het formulier op de contact pagina pagina Hoe onafhankelijk is Stagerecensies nl Stagerecensies nl is een onafhankelijk platform van voor en door studenten Wij hebben geen aandeelhouders en werken niet samen met andere bedrijven Er is voor bedrijven de mogelijkheid om te adverteren maar dat zorgt er niet voor zij ook invloed uit kunnen oefenen op stagerecensies nl Wie zit er achter Stagerecensies nl Hiervoor verwijzen we je graag door naar de over ons pagina Hoe is stagerecensies nl ontstaan Hoe bereid je je voor op een stage als je je nooit eerder stage hebt gelopen en dus niet weet wat je kunt verwachten Stagerecensies nl is ontstaan nadat uit onderzoek onder studenten bleek dat er behoefte is aan het uitwisselen van meningen ervaringen en vragen over stageplaatsen Een website is hiervoor het meest geschikt en toegankelijk omdat vrijwel alle studenten uit het onderzoek red aangaven online te zoeken naar informatie over stageplaatsen en organisaties Wat maakt stagerecensies nl uniek Stagerecensies nl is het enige onafhankelijke platform in Nederland waar studenten hun mening over en ervaringen met stages kunnen delen In het huidige tijdperk waarin transparantie ontzettend belangrijk is en waarin mensen hun mening kunnen en durven geven zijn er talloze websites met recensies terug te vinden Denk aan de beoordelingen over films vakanties restaurants producten en diensten Een website met stagerecensies bestond echter nog niet Stagerecensies nl is ontwikkeld door studenten naar aanleiding van eigen ervaringen wat ervoor zorgt dat de website goed in kan spelen op de wensen en behoeften van studenten Waar kan ik terecht met mijn overige vragen Neem contact op met Stagerecensies nl via het formulier op de contact pagina Wat zijn de voorwaarden voor het plaatsen van een recensie 1 Wat kun je in je beoordeling

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/faq/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive



  •