archive-nl.com » NL » S » STAGERECENSIES.NL

Total: 239

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    evenementen b v Minpunten Slechte begeleiding Maar één persoon heeft daadwerkelijk verstand van Media development programmeren die Lees verder 02 sep Daan heeft een onderzoeksstage gelopen bij Arke Geweldige werksfeer Iedere dag met veel plezier naar de stage Ik mocht zelfs een keer meevliegen 2 dagen per maand vrij Lees verder 28 aug Anoniem heeft een meeloopstage gelopen bij FritsPrint Slecht geregeld chaotisch collega s rennen letterlijk door de shop heen zelf achter stagevergoeding aanzitten en uiteindelijk na drie maanden Lees verder 12 aug Tobias heeft een afstudeerstage gelopen bij Redkiwi Het niveau van de werkzaamheden wordt vanaf het begin goed opgebouwd Je kunt aangeven welke technieken je graag wilt leren zodat je hier Lees verder 06 aug Rick heeft een afstudeerstage gelopen bij Redkiwi Je krijgt heel veel tijd ingepland om aan je schoolopdrachten te werken Je word goed begeleid met alles of je er nou goed in bent of wat minder Lees verder 24 juni Yannick heeft een meeloopstage gelopen bij Skydreams Pluspunten Geweldig jong en gedreven team Goede samenwerkingen en begeleiding Je leert veel door de Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/2/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    krijgt goede begeleiding Er is ruimte voor schoolopdrachten Je krijgt ruimte om zelf aan te geven Lees verder 23 juni Thomas heeft een afstudeerstage gelopen bij SkyDreams Goede begeleiding zowel op persoonlijk gebied als op gebied van kennisontwikkeling Leuke sfeer Jong team Je werk Lees verder 23 juni Rafaela heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers nl B V Redelijke begeleiding in het boekhoudkundig pakket goede begeleiding bij het ondersteunen van andere administratieve taken Je Lees verder 17 juni Jurgen heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers nl Er is vanaf dag een goede begeleiding Je hebt niet veel kennis nodig zolang je maar inzet toont Je werkt vooral zelfstandig aan kleine Lees verder 16 juni Soufiane heeft een onderzoeksstage gelopen bij Allgifts nl Begeleiding is uitstekend Sfeer is informeel en gezellig Leuke collega s Elke vrijdag een gezellige borrel Lees verder 15 juni mohamed heeft een onderzoeksstage gelopen bij Allgifts Juiste begeleiding Goede werksfeer Leuke collega s Weeksamenvatting Feedback van collega s Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/3/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    wel wat te doen werk varieert niet telkens het zelfde te doen Lees verder 04 juni Thomas heeft een meeloopstage gelopen bij Autodealers nl Flexibel Klein bedrijf Gezellig team Ruimte om aan schoolopdrachten te werken Collega s ruime ervaring Lees verder 27 mei André heeft een onderzoeksstage gelopen bij GreenBricks Zeer flexibel in begeleiding en werktijden Veel mogelijkheden voor eigen inbreng Heel energieke stagebegeleider die meedenkt maar Lees verder 27 mei Eva heeft een afstudeerstage gelopen bij SPAR Nederland Plus goede begeleiding je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid gezellige sfeer op de werkvlowerkvloer Lees verder 17 apr Patrick heeft een meeloopstage gelopen bij iClarity Internet Bureau Mogelijkheid tot het behalen van het certificaat Google Expert van Internet Marketing Nederland Mogelijkheid tot het behalen van Lees verder 17 apr Olivia heeft een meeloopstage gelopen bij Prosperity International B V Voor mij was het enige pluspunt dat het vlak bij huis was Verder is het een erg klein bedrijf waardoor er niet genoeg werk is voor een Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/4/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    kleinschalig dus persoonlijk Goede ondersteuning wanneer nodig Lees verder 16 maa Fleur heeft een meeloopstage gelopen bij The Search Company Daar gaan we dan na drie en een half jaar collegezalen boeken theorie en weinig contacturen op naar mijn eerste werkervaring binnen mijn Lees verder 14 maa Jeanne heeft een onderzoeksstage gelopen bij puur fct Bij puur fct ben ik vanaf de allereerste dag opgenomen in het team als een volwaardig werknemer Daardoor kun je als stagiaire ultiem proeven van Lees verder 10 maa Nick heeft een onderzoeksstage gelopen bij Houthandel Boumans Er zijn voor mij geen pluspunten bij dit bedrijf Ik had een opleiding waarbij ik veel opdrachten in de organisatie moest doen Stagebegeleider Lees verder 10 maa Shanna heeft een meeloopstage gelopen bij SkyDreams Veel aandacht voor begeleiding Veel kennissessies De mogelijkheid om alle kennis in de praktijk te brengen Je maakt Lees verder 30 jan Thom heeft een onderzoeksstage gelopen bij JAZO Zevenaar bv Je wordt aangewezen als projectleider van je eigen project Je kan je eigen ideeën implementeren in je ontwerp waar feedback wordt gegeven Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/5/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Business Boost Pluspunten Er heerst een goede sfeer De balans tussen gezelligheid en leerzaam is super er is fulltime een Lees verder 20 jan Amila heeft een onderzoeksstage gelopen bij Huis de Voorst Ik doe de opleiding event organisatie Deze werkzaamheden die ik heb verricht hebben niks te maken gehad met de kerntaken en Lees verder 05 jan Chantal heeft een onderzoeksstage gelopen bij GGz Centraal De stageplek is erg fijn er is veel te leren en geen één dag is hetzelfde Daarnaast werkt de afdeling samen met andere afdelingen Lees verder 29 dec Anna heeft een meeloopstage gelopen bij MC Zuiderzee Ziekenhuis pluspunten zeer dynamische afdeling leerzaam door de vele ziektebeelden redelijk flexibel met de planning je Lees verder 11 dec P heeft een afstudeerstage gelopen bij Kweekvijvernoord Weinig apparatuur Slechte begeleiding Gebrek aan opdrachten Onprofessionele houding tegenover studenten Lees verder 16 nov Romana heeft een meeloopstage gelopen bij Penpal Junkie Je ontwikkeld veel zoals samenwerken en met klanten werken Je krijgt ook je eigen tijd om je werk te doen Veel vrijheid of begeleiding als Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/6/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    is Je kunt jezelf goed ontwikkelen en je hebt veel verantwoordelijkheid en vrijheid Je Lees verder 10 okt Vera heeft een meeloopstage gelopen bij The Cow company Het grote pluspunt zijn de collega s Erg hangt een gezellige en informele sfeer met veel humor De stagebegeleiding is prima Wanneer je laat Lees verder 10 okt Paula heeft een meeloopstage gelopen bij Allgifts nl informeel gezellig bedrijf veel verantwoordelijkheid gevarieerde werkzaamheden kán als hectisch Lees verder 07 okt Shana heeft een afstudeerstage gelopen bij Dierenkliniek Kusters Ze lieten mij al snel veel werkzaamheden doen die de paraveterinairs in het bedrijf zelf ook deden maar dan onder begeleiding Ik heb een goede Lees verder 08 sep Frank heeft een afstudeerstage gelopen bij GooHoo Een sterk pluspunt van de organisatie vind ik de vrijheid waarin je mag opereren Je geeft zelf aan wat je graag wilt leren en welke processen je Lees verder 06 aug S heeft een onderzoeksstage gelopen bij Connexx Communications Plus punten Vriendelijke collega s Een open sfeer Als je vragen hebt of als er dingen zijn die je graag wilt doen in Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/7/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    heeft een afstudeerstage gelopen bij het Bruidsmeisje Pluspunten Goed gelegen nabij het centrum van Arnhem makkelijk te bereiken vanaf het station bushalte Niet te vroeg beginnen Lees verder 22 juli Patrick heeft een meeloopstage gelopen bij Skydreams Pluspunten Jong en dynamisch bedrijf Goede begeleiding Prettige werksfeer Ruimte om te leren Veel Lees verder 22 juli Willemijn heeft een afstudeerstage gelopen bij SkyDreams Pluspunten Jong en dynamisch bedrijf Goede begeleiding Prettige werksfeer Ruimte om te leren Veel Lees verder 10 juli Ivo heeft een onderzoeksstage gelopen bij JdeJonge Flowsystems Goed teamverband kwam in de stage minder naar voren doordat ik opdracht alleen deed Veel kennis binnen het bedrijf Koppeling Lees verder 06 juli A heeft een afstudeerstage gelopen bij CJIB Pluspunten je krijgt goede begeleiding je hebt heel veel vrijheid Ze gaan niet jouw planning maken ze ondersteunen Lees verder 03 juli Julian heeft een meeloopstage gelopen bij SkyDreams Goede begeleiding Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Resultaat gericht Marketing en communicatie Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/8/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    juni Yasmin heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers nl Heel leuk team Veel zelfstandigheid Je mag veel doen en zit dus ook nooit stil Ook hele leuke klanten die je Lees verder 18 juni Divano heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers B V Flexibel Leuke collega s Goede sfeer Vergoeding Doorgroei mogelijkheden Korte pauzes Lees verder 18 juni Scott heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers plus punten zijn dat ze erg flexibel zijn gezellig collega s en veel werk is Lees verder 15 juni I heeft een onderzoeksstage gelopen bij basisschool de Berckacker Minpunten slechte geen begeleiding stagiaires worden genegeerd en buitengesloten stagiaires worden aangepast door Lees verder 13 juni A heeft een onderzoeksstage gelopen bij Sligro Ik zou hier geen stage weer willen lopen omdat het filiaal van Zwolle wordt bij wijze van spreken gerund door stagiaires Wanneer de stagiaires Lees verder 10 juni Iris heeft een meeloopstage gelopen bij HITMA Groep innovatief leerzaam vakkundig Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/9/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive



  •