archive-nl.com » NL » S » STAGERECENSIES.NL

Total: 239

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    HITMA Pluspunten Er werken aardige mensen Stagevergoeding Makkelijk bereikbaar Je kunt er veel leren Lees verder 24 mei F heeft een afstudeerstage gelopen bij van Laarhoven Combinatie Plus en of minpunten gebaseerd op mijn mening ervaring en interpretatie Plus Architectenbureau richt zich Lees verder 06 mei Jeroen heeft een afstudeerstage gelopen bij Vrieling Adviesgroep Het is de bedoeling dat ze in de toekomst het onderzoek ook gaan gebruiken voor verbetering in de organisatie De begeleiding is Lees verder 01 mei William heeft een afstudeerstage gelopen bij Driehoeven Melktechniek Je mag alle Financieel administratieve werkzaamheden doen denk hierbij aan Inkoop Verkoop Bank kas Lees verder 28 apr Kyri heeft een meeloopstage gelopen bij Anker Verzekert Anker Verzekert is een leuke stageplaats waar veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden Er zijn een tal van afdelingen waar je Lees verder 22 apr Willem heeft een meeloopstage gelopen bij Comvio BV Pluspunten Goede collega s Minpunten Eentonig werk Niet leerzaam Weinig Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/10/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    een meeloopstage gelopen bij Webburo Noord Nederland pluspunten Hele vriendelijke collega s leuk uitdagend werk je krijgt opdrachten die gericht zijn op je opleiding Lees verder 18 apr Jelle heeft een meeloopstage gelopen bij Webburo Internet Services Goede begeleiding Je kunt jezelf goed ontwikkelen Mensen om je heen met veel kennis Kan af en toe onrustig Lees verder 14 apr Jordi heeft een afstudeerstage gelopen bij J de Jonge flowsystems Pluspunten zijn Gezellig team Behulpzaam team Goede stagebegeleiding Vrijheid om opdrachten zelfstandig uit Lees verder 07 apr Nanko heeft een afstudeerstage gelopen bij de EnssiegGroep Je word uitgedaagd in je werkzaamheden door dat je echt iets betekend voor het bedrijf Daarbij word je behandeld als een echte werknemer maar Lees verder 26 maa Lisa heeft een afstudeerstage gelopen bij Hotel de Beurs minpunten Je werkt vaker bij de housekeeping en f b dan bij de receptie omdat ze niet genoeg medewerkers hebben Alle nieuwe medewerkers Lees verder 25 maa Pim heeft een meeloopstage gelopen bij Nubouwen nl Goede begeleiding Leuke werksfeer Voldoende tijd om aan stageopdracht te werken Leerzaam Gezellige Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/11/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    was vooral dat Lees verder 13 feb Jorike heeft een onderzoeksstage gelopen bij Save Solutions Slechte begeleiding Bedrijf ziet jou niet als stagair maar als werknemers Geen ruimte om fouten te maken Veel Lees verder 07 feb M heeft een afstudeerstage gelopen bij Eagle Corp Voornamelijk alleen minpunten Slecht pand slechte origanisatie weinig begleiding Kwaliteit van de stage slecht Lees verder 02 feb Jim heeft een afstudeerstage gelopen bij MAPEI Groeiende organisatie Ruimte om mee te denken Uitdagende opdracht Begeleiding op managementniveau Lees verder 28 jan Margot heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Pluspunten Behulpzaam én gezellig team Voldoende eigen verantwoordelijkheid Goede stagebegeleiding Lees verder 27 jan Tim heeft een meeloopstage gelopen bij Autodealers nl B V Veel medewerkers met kennis van de branche Begeleiding van begin tot eind Belangrijke eigen punten blijven binnen vertrouwen Lees verder 23 jan Eva heeft een meeloopstage gelopen bij Scheepens reclame adviseurs Plus Je kunt echt mee werken binnen het bedrijf je hoeft niet vaak stagiaire klussen te doen Je krijgt voldoende tijd om Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/12/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Eden Hotel Group Hampshire Hospitality Hoofdkantoor spil van de organisatie Persoonlijke begeleiding Jong ambitieus team Mogelijkheden tot zelfontplooiing Veel verschillende Lees verder 05 jan Cris heeft een afstudeerstage gelopen bij Jackling Engineering Pluspunten Begeleiding wekelijkse besprekingen opbouwende feedback Super sfeer je krijgt alle tijd voor je opdracht Lees verder 05 jan Marco heeft een meeloopstage gelopen bij Jackling Engineering Goede bereikbaarheid Goede leidinggevenden waaronder de goede stagebegeleiding maar ook de stimulans om te groeien in je vak Positieve Lees verder 05 jan Femke heeft een meeloopstage gelopen bij Masterpeace Pluspunten gezellig team dicht bij station Utrecht Centraal leerzaam goede kwaliteit werkzaamheden goede verdieping in het Lees verder 05 jan Janitte heeft een meeloopstage gelopen bij Eden Hotel Zutphen Goede stagebegleiding Afwisselende werkzaamheden Veel leermogelijkheden Leuke werksfeer Fijne werktijden en werkdagen Ik krijg voldoende Lees verder 04 dec Kevin heeft een afstudeerstage gelopen bij BliS Je krijgt duidelijke opdrachten indien je het niet begrijpt kun je het altijd weer navragen Er wordt goed naar je ideeà n en Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/13/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    verder 29 nov Anne heeft een meeloopstage gelopen bij Sparta B V Goede begeleiding leuke collega s vrijheid in opdrachten keuzemogelijkheden hele diverse werkzaamheden goede sfeer Lees verder 29 nov eric heeft een meeloopstage gelopen bij Autodealers nl B V Pluspunt is dat ze allemaal meedenkend zijn en allemaal goed kunnen begeleiden De stagiaires krijgen ook verantwoordelijkheid en kunnen nieuwe Lees verder 28 nov Vladic heeft een onderzoeksstage gelopen bij Excellent Incasso begeleiding is goed je hebt altijd een opdracht om uit te voeren past bij mijn opleiding krijgt ook diverse opdrachten om over na te denken Lees verder 24 nov Emmylou heeft een afstudeerstage gelopen bij Eden Hotel Amsterdam Jong bedrijf Doorgroeimogelijkheden Behulpzame collega s Leuke gezellige sfeer Centrale locatie Lees verder 18 nov Melvin heeft een afstudeerstage gelopen bij Excellent Incasso BV leuk en leerzaam bedrijf aardige collega s Lees verder 08 nov Finn heeft een meeloopstage gelopen bij Excellent Incasso Je word altijd geholpen en de werksfeer is top Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/14/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Veel inbreng qua ideeen Goede begeleiding Lees verder 01 nov Joelle heeft een afstudeerstage gelopen bij Nyloplast B V Plus Ze kijken naar wat je kunt Ze kijken naar de opdrachten die je moet maken Ze laten je je gang gaan Ze zijn Lees verder 01 nov Pieter heeft een onderzoeksstage gelopen bij Autodealers nl B V je leert goed programmeren als je goed genoeg bent krijg je leuke uitdagende opdrachten niet zo groot bedrijf Lees verder 01 nov Danny heeft een meeloopstage gelopen bij Autodealers nl B V Qua begeleiding is Autodealers nl een perfecte leerschool Er word ruim de tijd genomen om jou kennis bij te leren Daarnaast heb je bij Lees verder 01 nov Melvin heeft een meeloopstage gelopen bij Autodealers nl B V Pluspunten AutoDealers geeft ondersteuning aan stagiaires en laat ze zeker niet verwaarlozen Zodra een stagiair e een opdracht vanuit Lees verder 01 nov Bart heeft een afstudeerstage gelopen bij Autodealers nl B V Veel ruimte om nieuwe dingen te leren zowel als designer als programmeur maar ook binnen de helpdesk Veel kennis aanwezig Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/15/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    heel NL je werkt dan voor grote bedrijven dat was super Ook het schilderwerk vond ik Lees verder 26 okt Michael heeft een meeloopstage gelopen bij LIS Leerbedrijf Invloed Studenten Het grootste pluspunt is de stagebegeleider Het is een man die zeer veel weet van personen Als persoon leer je bij dit bedrijf bijna meer dan Lees verder 26 okt Rianne heeft een meeloopstage gelopen bij Landstede Groep Binnen de dienst Communicatie Marketing Strategie wordt je niet gezien als maar een stagiaire Iedereen beschouwt je als lid van het Lees verder 26 okt Jennifer heeft een afstudeerstage gelopen bij Albron Centre Parcs Plus platte organisatiestructuur afwisselend juiste ondersteuning betrokken groot bedrijf waar je veel kan zien en leren Lees verder 25 okt Myrna heeft een meeloopstage gelopen bij Albron Centre Parcs Het is een informele organisatie waarbij veel mogelijk is Je leert veel tijdens je stage fouten maken mag zolang je er maar van leert Ook vind Lees verder 25 okt Nick heeft een meeloopstage gelopen bij Onderneemkracht Verantwoordelijkheid Flexibiliteit Groot Zwols netwerk Ervaren begeleiders Uitdaging Drie vestigingen om Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/16/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    dat De Pers Lees verder 22 okt Roland heeft een meeloopstage gelopen bij Daisycon Intensieve begeleiding gezellige jonge collegae Lees verder 30 sep Esmee heeft een meeloopstage gelopen bij Quote De pluspunten van het bedrijf zijn Veel vrijheid Flexibiliteit Centrale locatie Goede leermeesters Lees verder 24 sep Michelle heeft een meeloopstage gelopen bij Buro ruis Pluspunten van de organisatie De mogelijkheid tot inbreng van eigen ideen De mogelijkheid tot het ontwikkelen van je Lees verder 02 sep Marcel heeft een meeloopstage gelopen bij Cross Your Borders Cross Your Borders is een leuke organisatie die projecten uitvoert in het onderwijs Je staat zelf voor de klas en voert de projecten uit om Lees verder 30 aug Sander heeft een onderzoeksstage gelopen bij Buro ruis veel vrijheid mensen met ervaring goede begeleiding duidelijke opdrachte Lees verder 12 aug Silven heeft een afstudeerstage gelopen bij Redkiwi Begeleiders afkomstig uit verschillende disciplines die je veel over het internet kunnen vertellen Goede werksfeer Kiwi s Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/17/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive



  •