archive-nl.com » NL » S » STAGERECENSIES.NL

Total: 239

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    slechte begeleiding tijdens mijn stageopdracht regelmatig werkzaamheden Lees verder 11 juli Denise heeft een meeloopstage gelopen bij Laurens Simonse Groep Deze organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van stagiaires en gedetacheerden Zij wisten dus als geen ander hoe ze mij tijdens mijn Lees verder 10 juli Jolien heeft een meeloopstage gelopen bij Cross Your Borders Pluspunten Het super leuke gezellige team Afwisselend werk niet alleen maar op kantoor Het werken met jongeren Lees verder 09 juli Marjo heeft een afstudeerstage gelopen bij ROBIN Software B V Ik heb alleen pluspunten Vlot persoonlijk team Heerlijke wandelingen Agile werkplek Open voor verandering Lees verder 05 juli Ferry heeft een meeloopstage gelopen bij ComQuest Media CQ Media CQ Media is een jong bedrijf met een sympathiek team dat goed op elkaar is afgestemd De informele bedrijfscultuur gaf mij een goed gevoel als Lees verder 03 juli Martine heeft een meeloopstage gelopen bij ComQuest Media CQ Media Tijdens mijn stage bij CQ Media heb ik veel kunnen leren op het gebied van productie Ik werd behandeld als een medewerker en kreeg veel Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/18/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Lees verder 14 juni Rik heeft een meeloopstage gelopen bij Redkiwi Pluspunten Erg goede sfeer informeel heel flexibel en gezellig ook buiten het werk om Makkelijke communicatie er zijn Lees verder 12 juni Marielle heeft een buitenlandse stage gelopen bij Stagehulp Suriname Goed opvang gestructureerd goede feedback Minpunten te kort aan materiaal en het kan beter Werkzaamheden Lees verder 12 juni Bertina heeft een meeloopstage gelopen bij Gemeente Aalten Grondzaken is een aparte tak van sport in de gemeente Bezig met grond en vastgoed Goederenrecht verbintenissenrecht contractenrecht komt Lees verder 11 juni Tim heeft een afstudeerstage gelopen bij Workwide Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk en waar je werkzaam wil zijn De begeleiding tijdens het onderzoek was uitstekend Er Lees verder 11 juni Caspar heeft een afstudeerstage gelopen bij Workwide We hebben een onderzoek gedaan voor Workwide Gedurende het onderzoek hebben we goede ondersteuning gekregen van onze praktijkbegeleider vanuit Lees verder 01 juni Tim heeft een onderzoeksstage gelopen bij Sligro Leuk personeel Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/19/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    verder 01 juni Kevin heeft een afstudeerstage gelopen bij Gillz Gillz is een jong en vooral informeel bedrijf Tijdens mijn stage heb ik enorm veel ervaring opgedaan Bij elk project waar ik aan heb gewerkt Lees verder 12 jan Alex heeft een onderzoeksstage gelopen bij Househunting Woonbemiddeling 3 minuten lopen vanaf station Stagevergoeding Leuke collega s Afwisselend werk Lees verder 21 apr Mike heeft een afstudeerstage gelopen bij Redkiwi Redkiwi is een goed georganiseerd bedrijf Je kan er altijd met je vragen terecht Je wordt met plezier geholpen maakt niet Lees verder 21 apr Joery heeft een afstudeerstage gelopen bij Redkiwi Goede werksfeer Goed behandeld Hulp wanneer je het nodig hebt Lees verder 29 aug Jochem heeft een meeloopstage gelopen bij Destil pluspunten redelijke begeleiding vriendelijk personeel minpunten ik zat er in een slechte Lees verder 29 aug Jochem heeft een meeloopstage gelopen bij Rivema pluspunten flexibele werktijden veel verantwoordelijkheid je krijgt het hele bedrijf te zien erg Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/20/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    heeft een onderzoeksstage gelopen bij Hot Networkz Pluspunten Goede werksfeer Gezellige collega s Leuke opdrachten Goede verdienste Lees verder 10 aug Nicole heeft een meeloopstage gelopen bij Divers Pluspunten iedereen binnen de organisatie is bereid om je mee te helpen je bent vrij om overal een kijkje te nemen je Lees verder 05 aug Shirley heeft een meeloopstage gelopen bij Careyn plus Goede begeleiding Veel leermogelijkheden Ze nemen je op in het team min Vroeg opstaan Lees verder 03 aug Marloes heeft een meeloopstage gelopen bij Stichting HandiCAP pluspunten Goede begeleiding iedereen gaat op een professionele manier met elkaar om je voelt je er welkom Stage lopen bij Lees verder 03 aug Barbara heeft een afstudeerstage gelopen bij De Twern Minpunten Geen stagevergoeding Pluspunten Collegiale mensen Afwisselende werkzaamheden Veel Lees verder 03 aug Juul heeft een snuffelstage gelopen bij Stella Aviation Maintenance punten fijne collega s leerzaam stagevergoeding goede begeleiding punten Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland Studie Alle

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/21/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    een nieuw bedrijf opzetten Lees verder 02 aug Tom heeft een afstudeerstage gelopen bij JFK Magazine Pluspunten genoeg Als schrijver wordt je hier zeer vrij gelaten in je werk mits het niveau van schrijven natuurlijk hoog genoeg is Men staat Lees verder 02 aug Tom heeft een meeloopstage gelopen bij Playboy Een groot pluspunt was dat het een zeer leerzame stage was Het niveau van het schrijven lag hoog en de stukken werden nauwlettend geredigeerd Lees verder 02 aug Elise heeft een meeloopstage gelopen bij Heijmans Woningbouw Noord kijkt op welke manier de student zich het beste ontwikkeld of hij zij veel of weinig begeleiding nodig heeft geeft studenten de kans Lees verder 02 aug Jisk heeft een snuffelstage gelopen bij muziekschool quintis pluspunten zijn ontspannen sfeer leuke muziekschool gemakkelijk te bereiken school ziet er leuk uit leuke collega s goede Lees verder 11 juli Nadine heeft een meeloopstage gelopen bij Conferentiehotel Landgoed Huize Bergen Ik had van te voren samen met mijn stagebegeleider een opdracht geformuleerd en werd vrij gelaten hoe ik deze in zou vullen Wel was er altijd Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/22/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen met stages en stagebedrijven
    Lees verder 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland Studie Alle Automatisering en ICT Bouw Communicatie Marketing Reclame PR Cultuur Artistiek Creatief Ambachtelijk Detailhandel Groothandel Dienstverlening Economie Handel Horeca Industrie Techniek en

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/23/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Joeri's afstudeerstage bij Brick by Brick Media beviel uitstekend
    20 12 2013 Naar de website van Brick by Brick Media Joeri zou wel nog eens keer stage bij Brick by Brick Media willen lopen omdat Leren in het heetst van de strijd veel ervaring in het vakgebied en ruimte om fouten te maken Plus en minpunten van deze afstudeerstage bij Brick by Brick Media Een team dat jong van geest is Innoveert graag en spoort dit ook aan Proactief meedenken wordt op prijs gesteld Veel eigen verantwoordelijkheden Deel van het team als medewerker i p v stagiair Ik had de mogelijkheid om mijn eigen apparatuur mee te nemen Veel verschillende aspecten komen aan bod Deze afstudeerstage is het meest geschikt als je beschikt over de volgende eigenschappen Flexibel proactief ondernemend hart voor de zaak Een echt Rotterdams bedrijf waar ik veel geleerd heb over zowel web graphic design als ondernemen De eigenaar heeft mij tijdens deze stage periode erg geïnspireerd om ook voor mijzelf te beginnen Een inspirerende sympathieke man met veel ervaring in het vakgebied die dit ook uitstraalt op het bedrijf Bedankt voor de leerzame tijd Soort Alle Binnenland Buitenland Provincie Alle Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/12-2015-afstudeerstage-bij-Brick-by-Brick-Media-door-Joeri/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Myrna's buitenlandse stage bij Communiqué creative beviel redelijk
    meeloopstage bij Communiquà creative De collega s waren vriendelijk en gezellig ondanks dat ze veel in hun eigen taal praatten Maltees een groot minpunt was vooral dat het bedrijf het erg druk had omdat er te weinig personeel was Daardoor moest ik vooral mijn collega s helpen zodat ik minder voor mijn eigen opdrachten bezig kon Deze meeloopstage is het meest geschikt als je beschikt over de volgende eigenschappen Communicatie

    Original URL path: http://www.stagerecensies.nl/stage-ervaringen/02-2014-buitenlandse-stage-bij-Communiqu-creative-door-Myrna/ (2016-02-18)
    Open archived version from archive



  •