archive-nl.com » NL » S » SUNSAIL.NL

Total: 425

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaring Benodigd | Sunsail Nederland
    463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Home Ervaring Benodigd Ervaring Benodigd Of u nou een ervaren zeiler bent of voor uw eerste stappen op een zeilboot zet Sunsail kan een brede variëteit aan bestemmingen aanbieden Van zeilvakanties tot onze zeilschool van competitief racen tot cruisen we hebben iets voor iedereen welk niveau dan ook Al onze producten en cursussen zijn gelabeled met een niveau Niveau 0 is bedoeld voor diegenen die het zeilen net oppakken oplopend tot niveau 3 bedoeld voor de experts Waarom niet ons zeilCV invullen en we kunnen onmiddelijk bepalen welke levels bestemmingen en activiteiten het meest geschikt voor u zijn ZeilCV Het is erg belangrijk er zeker van te zijn dat de producten cursussen of bestemmingen die u kiest geschikt zijn voor u en uw zeilvaardigheid Dit om er zeker van te zijn dat u een veilige en plezierige ervaring beleeft en het maximale haalt uit uw tijd met ons Per slot van rekening is plezier maken waar het allemaal om draait Vul ons zeilCV en kom er achter welke Sunsail bestemmingen activiteiten en cursussen het best bij uw zeilniveau passen Zeil CV Ervaringsniveaus We hebben onze producten bestemmingen en cursussen in 4 niveaus opgedeeld plus geen ervaring om het gemakkelijk voor u te maken om de beste optie te kiezen We hebben rekening gehouden met de windkracht getijdenverschil stroming afstanden tussen stops en de moeilijkheid van het aanmeren en ze een moeilijkheidsgraad meegegeven Het kan natuurlijk ook zijn dat de meest ervaren zeilers toch voor een niveau 0 gebied kiezen Zeilniveaus uitgelegd Zeilscholen Sunsails zeilscholen bieden u de perfecte mogelijkheid om uw vaardigheden te verhogen of u nou de basis onder de knie wilt krijgen of RYA examens wilt afleggen Steeds meer landen stellen formele kwalificaties verplicht het wordt dus

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/ervaring-benodigd (2013-05-05)
    Open archived version from archive


  • Gratis Workshop Vaarbewijzen | Sunsail Nederland
    5 dagen 6 dagen 7 dagen 8 dagen 9 dagen 10 dagen 11 dagen 12 dagen 13 dagen 14 dagen 15 dagen 16 dagen 17 dagen 18 dagen 19 dagen 20 dagen 21 dagen 22 dagen 23 dagen 24 dagen 25 dagen 26 dagen 27 dagen 28 dagen 29 dagen 30 dagen 31 dagen Vertrekdatum Maak een Account aan Login in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Gratis Workshop Vaarbewijzen Het internationaal vaarbewijs ICC wordt steeds meer en meer verplicht gesteld Het begint echt een vereiste te worden om met een zeilboot de zee op te gaan Maar welk vaarbewijs dien je hiervoor nu precies hebben Hoe haal je dit en waar doe je examen Om antwoord te kunnen geven op al deze vragen organiseren wij een workshop Vaarbewijzen Deze workshop verloopt als volgt Aan de hand van een beamer presentatie neemt Ben Ros auteur van diverse watersportboeken en directeur van Vaarbewijsopleidingen VBO u mee in de wereld van watersport en watersportopleidingen Aan het eind van deze dag weet u precies wat u op het examen Vaarbewijs kunt verwachten De workshop duurt van 13 30 15 30 uur en het programma ziet er volgt uit ALGEMEEN Vaarbewijs Welk Vaarbewijs Klein Vaarbewijs 1 of 2 of Groot Pleziervaartbewijs of Groot Vaarbewijs ICC Hoe zit de internationale regelgeving in elkaar Examen Hoe meld je je aan voor het examen Cursusboeken en CD roms ANWB VBO en Het Goede Boek Opleidingen Groepscursus dag of avond of individueel online Hoe vind je de opleiding die het best bij je past Leerproblemen dyslexie faalangst taalbeheersing e d EXAMENPROGRAMMA Klein Vaarbewijs 1 Veiligheid Techniek Manoeuvreren Betonning Lichten Voorschriften en Voorrangsregels Klein Vaarbewijs 2 Plaatsbepaling Werken met Passer en Plotter Peilingen Constructies Getijden Meteo Reglementen Zaterdag 27 april bent

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/news/gratis-workshop-vaarbewijzen (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Nieuwe monohull in de vloot van Sunsail | Sunsail Nederland
    dagen 21 dagen 22 dagen 23 dagen 24 dagen 25 dagen 26 dagen 27 dagen 28 dagen 29 dagen 30 dagen 31 dagen Vertrekdatum Maak een Account aan Login in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Nieuwe monohull in de vloot van Sunsail Sunsail debuteert met een nieuwe monohull De Sunsail 38 van Jeanneau Sunsail breidt haar vloot uit met een nieuw jacht de Sunsail 38 Jeanneau heeft als vaste partner van Sunsail de Jeanneau 379 speciaal voor Sunsail omgebouwd tot een ideaal charterjacht De nieuwe sportieve Sunsail 38 is onderdeel van de investeringen in 230 nieuwe jachten voor dit seizoen De Sunsail 38 heeft 2 ruime hutten en is reeds beschikbaar voor verhuur Cheryl Powell COO van Sunsail Sunsail continueert de samenwerking met s werelds bekendste jachtenontwerpers De ontwikkeling van 230 nieuwe sportieve Sunsail 38 s bevestigt deze samenwerking met overtuiging Ontworpen door Marc Lombard en gebouwd door Jeanneau borduurt dit jacht voort op het succes van de nieuwe generatie van Sunsail 41 Jeanneau 409 Europees jacht van het jaar De Sunsail 38 biedt veel zeilgemak en een stijlvol licht interieur Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van een breed scala van jachten wat past bij ieders unieke vakantiewensen en budget Dit model is de perfecte zeilboot voor een klein gezin of twee koppels op zoek naar een heerlijke vakantie op het water Benedendeks is de goed ingerichte Sunsail 38 voorzien van twee dubbele hutten en een grote natte cel met een aparte douchecabine De volledig uitgeruste kombuis aan stuurboord is voorzien van een koel vriescombinatie propaan fornuis en oven magnetron en dubbele spoelbak De U vormige salon heeft comfortabele zitplaatsen voor 6 personen en kan eventueel omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed De vele ventilatiemogelijkheden bieden veel natuurlijk licht en geven

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/news/2012-09-nieuwe-monohull-de-vloot-van-sunsail (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Sunrise Zeilen overgang naar Sunsail | Sunsail Nederland
    Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Maak kans op een onderwatercamera Sunrise Zeilen overgang naar Sunsail Home Nieuws Sunrise Zeilen overgang naar Sunsail Sunrise Zeilen overgang naar Sunsail Zoals u misschien weet bestaat er een nauwe samenwerking tussen Sunrise Zeilen en Sunsail Wij hebben dan ook besloten dat het merk Sunrise Zeilen vanaf zeilseizoen 2012 komt te vervallen en dat wij zullen opereren vanuit Sunsail de marktleider in wereldwijde zeil en vaarvakanties waarbij u een soortgelijk aanbod kunt verwachten Vanaf heden zal SUNSAIL dan ook het volgende Sunrise Zeilen product aanbieden voor seizoen 2012 EURO VISION FLOTILLA in de Ionische Zee Griekenland Nederlandstalige begeleiding Startdag zaterdag met perfecte aansluiting op de aangeboden vluchten Verder kunnen wij u informeren dat onderstaande punten van toepassing zijn waarbij kwaliteit en service garant staan Het Tui Marine Support Centre blijft ongewijzigd wij zijn u volledig van dienst Bijgevoegd vindt u de nieuwe brochures Sunsail 2012 inclusief de FLOTILLA kalender Het aanbod zal tevens op www sunsail nl te vinden zijn Wij willen u hierbij dan ook een introductie aanbieding doen voor onze nieuwe EURO VISION FLOTILLA U ontvangt gedurende de maanden oktober en november 15 vroegboekkorting op deze flotilla reis voor 2012 Bekijk het volledige aanbod op www sunsail nl of bereik het Sunsail team via 010 411 54 54 of info sunsail nl Wij verwelkomen u graag aan boord Wij verwelkomen u graag aan boord Zoals u misschien weet bestaat er een nauwe samenwerking tussen Sunrise Zeilen en Sunsail Wij hebben dan ook besloten dat het merk Sunrise Zeilen vanaf zeilseizoen 2012 komt te vervallen en dat wij zullen opereren vanuit Sunsail de marktleider in wereldwijde zeil en vaarvakanties waarbij u een soortgelijk aanbod kunt verwachten Vanaf heden zal SUNSAIL dan ook het volgende Sunrise Zeilen product aanbieden voor seizoen 2012

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/news/2011-10-sunrise-zeilen-overgang-naar-sunsail (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Newsletter Subscriptions | Sunsail Nederland
    St Vincent 1 Week Sint Vincent De Grenadines St Vincent 2 Week Turkije Dorian Turkije Gocek Turkije Kas Turkije Orhaniye Turkije Turgutreis 1 Week Turkije Turgutreis 2 Week Turkije Twee landen Ja ik heb een vlucht nodig Volwassenen Kinderen 2jr Aantal Personen 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Lengte Lengte 1 dagen 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 7 dagen 8 dagen 9 dagen 10 dagen 11 dagen 12 dagen 13 dagen 14 dagen 15 dagen 16 dagen 17 dagen 18 dagen 19 dagen 20 dagen 21 dagen 22 dagen 23 dagen 24 dagen 25 dagen 26 dagen 27 dagen 28 dagen 29 dagen 30 dagen 31 dagen Vertrekdatum Maak een Account aan Login in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Home Newsletter Subscriptions Newsletter Subscriptions Personal Details Title kies Mr Ms Mrs Mr And Mrs Dr Dr And Mrs First Name Last Name Emailadres Ja stuur me nieuws informatie en speciale aanbiedingen per email We zullen uw details niet met een derde partij delen en u kan ieder moment opzeggen Laat ons weten in welke produkten u geinteresseerd bent Bareboat Zeilvakantie Zeilscholen Flotilla Zeilen Corporate Sailing Beach Clubs Data Bescherming Alle persoonsgegevens die u aanlevert zullen door ons worden beheerd in overeenstemming met ons Privacy Beleid Wij kunnen u benaderen per post email telefoon en of SMS met meer informatie over onze laatste aanbiedingen brochures producten of diensten waar wij van denken dat ze interessant zijn voor u U kunt ons op elk moment vragen te stoppen met het sturen van informatie over onze producten Door op vraag aan te klikken bevestigt u dat u ons privacy beleid heeft gelezen en deze begrijpt en bevestigt u dat u het eens bent met

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/enews (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Brochure verzoek | Sunsail Nederland
    dagen 23 dagen 24 dagen 25 dagen 26 dagen 27 dagen 28 dagen 29 dagen 30 dagen 31 dagen Vertrekdatum Maak een Account aan Login in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Home Brochure verzoek Brochure verzoek Al geregistreerd Hier inloggen Bareboat Zeilvakantie Bestel de nieuwe Sunsail Zeilvakantie brochure van 2012 U vindt in deze brochure beschrijvingen van al onze 30 wereldwijde bestemmingen We hebben onze vloot aangevuld met een aantal nieuwe modellen voor 2012 zodat u kunt blijven profiteren van de grootste en modernste vloot ter wereld die gemodelleerd is naar uw wensen en budget om zo van uw zeilvakantie een onvergetelijke ervaring te maken Bekijk de brochure hier Vraag de brochure aan Flotilla Zeilvakantie Het Middellandse Zeegebied of de Cariben Eén of twee weken Onze flotilla s zijn populair onder zeilfanaten van alle niveaus en leeftijden op zoek naar plezier en de ultieme sociale zeilervaring Sinds Sunsail het flotillaconcept lanceerde in 1974 hebben we het breedste scala aan bestemmingen en vaarroutes ontwikkeld Bekijk ze en kom meer te weten over onze supermoderne vloot in onze nieuwste brochure Bekijk de brochure hier Vraag de brochure aan Beach Clubs Kom erachter waarom Sunsail Club Vounaki de perfecte keuze is voor zowel een actieve als ontspannen vakantie Met de breedste keuze aan activiteiten en watersporten vriendelijk personeel geweldige kinderzorg en de beste uitrusting kunt u een onvergetelijke vakantie verwachten Vraag de brochure aan Sailing Schools Onze Sunsail zeilscholen bieden een volledig pakket RYA en Sunsail zeilcursussen voor absolute beginners tot ervaren zeilfanaten Alle cursussen staan in de brochure uiteengezet Vraag er vandaag nog eén aan Vraag de brochure aan Corporate Sailing Bent u op zoek naar een team building evenement sponsor dag en wilt u aan een van onze regatta s deernemen dan

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/brochure-request (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Sunsail Verantwoordelijk Toerisme | Sunsail Nederland
    in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Home Verantwoordelijk Toerisme Sunsail Verantwoordelijk Toerisme Verantwoordelijk Toerisme gaat allemaal om de locaties de mensen en het zeilen Zonder deze elementen zouden we niet duurzaam aanwezig kunnen zijn in de gebieden waar we vakanties aanbieden een van onze belangrijkste speerpunten van ons beleid is zo min mogelijk impact te hebben op het milieu en de lokale samenlevingen als mogelijk Vanzelfsprekend is dit tot op zekere hoogte onvermijdelijk We hebben lokale arbeid en bedrijven nodig en hebben dus wel invloed met natuurlijk afbreekbare schoonmaakprodukten en innovatieve produkten Zaklampen op zonne energie zonnepanelen en LED verlichting om er maar een paar te noemen is ons doel de invloed een positieve te laten zijn Met zorgvuldig management en innovatieve produkten geloven wij dat we deze geweldige bestemmingen puur kunnen houden voor vele toekomstige generaties Een paar voorbeelden van wat we tot nu toe hebben bereikt 15 Miljoen Euro ontwikkeling in onze basis in Tortola Het gebruik van biologisch afbreekbare produkten zoals Ecover Nog betere relaties met de lokale bevolking om onze impact te minimaliseren Onze focus verhogen om onze suppliers te verzerkeren dat we in een duurzame en verantwoordelijke manier opereren Reductie van onze ecologische voetafdruk in onze bases en verkoopkantoren We hebben milieu impact onderzoek geinitieerd in St Vincent We bevorderen het gebruik van ontlastingopvang tanks We zijn pioneers in het afvalscheiden op een correcte manier voor het milieu Wilt u meer weten over wat we allemaal doen in elk van onze bestemmingen let dan op het Verantwoordelijk Toerisme logo of bekijk onze vloot en zie waarom de nieuwste boten van onze vloot de meest milieuvriendelijke zijn tot nu toe Wind is vanzelfsprekend een natuurlijke bron van energie dus zelfs het vervoer is milieuvriendelijk Bestemmingen Al onze

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/verantwoordelijk-toerisme (2013-05-05)
    Open archived version from archive

  • Contact formulier | Sunsail Nederland
    Turkije Kas Turkije Orhaniye Turkije Turgutreis 1 Week Turkije Turgutreis 2 Week Turkije Twee landen Ja ik heb een vlucht nodig Volwassenen Kinderen 2jr Aantal Personen 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Lengte Lengte 1 dagen 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 7 dagen 8 dagen 9 dagen 10 dagen 11 dagen 12 dagen 13 dagen 14 dagen 15 dagen 16 dagen 17 dagen 18 dagen 19 dagen 20 dagen 21 dagen 22 dagen 23 dagen 24 dagen 25 dagen 26 dagen 27 dagen 28 dagen 29 dagen 30 dagen 31 dagen Vertrekdatum Maak een Account aan Login in Mysail Bel 0844 463 6817 Zeilactiviteiten Bestemmingen Aanbiedingen Nog nooit gezeild Vloot Jacht Eigendom Home Neem contact op Contact formulier Graag het gehele formulier invullen wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op Indien u al een boeking bij ons heeft gemaakt graag uw boekingsnummer vermelden Voor urgente zaken kunt u contact opnemen op 010 4115454 Onze openingstijden zijn Maandag van 10 00 tot 17 30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09 00 tot 17 30 uur Waar wilt u meer over weten Select Algemene inlichtingen Zeilvakantie

    Original URL path: http://www.sunsail.nl/contact-us (2013-05-05)
    Open archived version from archive