archive-nl.com » NL » T » TAALPARTNERS.NL

Total: 405

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Taalpartners | Klachtenregeling
    40 Klachtenregeling Download hier onze klachtenregeling Klachtenregeling Taalpartners Laatst aangepast op donderdag 17 december 2015 10 38 Ik leid nu de teamvergadering Dennis over zijn training Presenteren Lees verder Lees meer referenties Neem contact met ons op De koffie staat klaar Bel of mail ons voor informatie of een afspraak Helene Veerman 06 10618021 Weke Ilik 06 24908303 Wat we doen Trainingen en coaching Advies Teksten Toetsen Wie we zijn

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/klachtenregeling (2016-04-25)
    Open archived version from archive


  • Taalpartners | Privacyreglement
    40 Privacyreglement Download hier het privacyreglement Privacyreglement Taalpartners Laatst aangepast op donderdag 17 december 2015 10 37 Ik leid nu de teamvergadering Dennis over zijn training Presenteren Lees verder Lees meer referenties Neem contact met ons op De koffie staat klaar Bel of mail ons voor informatie of een afspraak Helene Veerman 06 10618021 Weke Ilik 06 24908303 Wat we doen Trainingen en coaching Advies Teksten Toetsen Wie we zijn

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/privacyreglement (2016-04-25)
    Open archived version from archive

  • Taalpartners | Sitemap
    tjes en t tjes 1 Ik irriteer me over contaminaties Actie nemen of ondernemen Een ieder iedereen allemaal eenieder Is het onderaan of onder aan Is het gebruik maken of gebruikmaken Wanneer gebruik je stijl en wanneer steil bestaan in of bestaan uit Wanneer gebruik je wiens en wier Franse woorden Hoe spel je pass tackelen counteren en scoren voetbaltaal apetrots en apenrots beregoed en berenhol Hoe spel je Engelse werkwoorden in het Nederlands anti en niet met of zonder streepje zelfgemaakt of eigengemaakt huilebalk en brekebeen kippenei en chocolade ei Is het Paasfeest of paasfeest coach coaching coachen coachee Akkoord of accoord casu quo t kofschip of softketchup x In casu Marks Emma s Marnix abonnee of abbonee goeiig en lawaaiig mond op mond mond tot mond havo vwo mbo Los of aan elkaar Engelse woorden Monnikken moniken dreumessen dreumesen liniaal of lineaal prognose prognosticeren bedrijfsnaam verwijzen email of e mail tenminste of ten minste roggebrood of roggenbrood de tussen n schuddebuik of schuddenbuik de tussen n takkewijf of takkenwijf de tussen n zonnebloem of zonnenbloem de tussen n beresterk of berensterk de tussen n kippesoep of kippensoep de tussen n Brieven en e mails Lezergericht schrijven weg met worden Lezergericht schrijven niet ik maar u e mail beginnen hoe groet je Adressering van brief en envelop brief aan een vrouw de heer of meneer e mailadres postcode en plaatsnaam Ondertekenen Het einde van een formele brief of e mail het begin van een formele brief of e mail Je lezer bereiken Grammatica hij wil hij wilt antwoorden d tjes en t tjes oefening 1 instinkers d tjes en t tjes twijfelgevallen en instinkers echter en of maar Ik hou d van jou Wanneer gebruik je een puntkomma niet Religies en gelovigen met hoofdletters of niet zijn of haar

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/sitemap (2016-04-25)
    Open archived version from archive

  • Taalpartners | Faq
    en uw woorden Taalpartners werkt wel samen met professionele tekstschrijvers We verwijzen u graag door Werkt Taalpartners ook voor particulieren Ja Neem contact op voor de mogelijkheden Ik heb gehoord dat subsidies zijn voor het bestrijden van laaggeletterdheid Klopt dat En wat moet ik doen als ik voor subsidie in aanmerking wil komen Gemeenten geven subsidies aan organisaties om laaggeletterdheid te bestrijden De mogelijkheden en aanvraagprocedures verschillen per gemeente Informeer bij uw gemeente of neem contact op met Taalpartners Ik heb een tekst geschreven en wil die laten nakijken Ik zou wel willen zien hoe mijn tekst wordt als Taalpartners hem heeft bewerkt voor ik de opdracht geef Kan dat Ja Taalpartners doet graag een proefstukje voor u Neem contact op voor de mogelijkheden Lees meer Laatst aangepast op vrijdag 15 januari 2016 09 15 Spijt van de training Marianne over de vve trainigen die zij inkocht voor haar medewerkers Ze betrappen me nu op fouten Lees verder Lees meer referenties Trainingen en coaching vve taaltraining Lezen en schrijven Communicatiestijlen Lezergericht schrijven Helder Nederlands Nederlands in de kinderopvang Staatsexamen Nt2 Beter Nederlands Nt2 Rapporten schrijven Huisstijl in taal Spelling en grammatica Nederlands voor trainers Zakelijke correspondentie Website schrijven Vreemde talen

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/faq (2016-04-25)
    Open archived version from archive

  • Taalpartners | Log-in
    Ze betrappen me nu op fouten Lees verder Lees meer referenties Recente artikelen Foute zinnen in brieven Rijdend of verrijdbaar Twee spaties een groot verschil Ertussen genomen Zonder woorden Tag schrijven categorie spelling nederlands schrijft schrijf course teksten training grammatica woorden werkwoord taalpartners e mail geplaatst gebruik wanneer andere hebben gebruiken Neem contact met ons op De koffie staat klaar Bel of mail ons voor informatie of een afspraak Helene

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/login (2016-04-25)
    Open archived version from archive

  • Taalpartners | Vacatures
    bevoegd om les te geven Je weet mensen te enthousiasmeren Je bent goed in je vak Je doet je werk met plezier en dat is te merken De taal die je geeft is je moedertaal of spreek je vloeiend Je denkt klantgericht en bent flexibel Je hebt een var wuo Interesse in Taalpartners Als het je leuk lijkt om voor Taalpartners te werken dan ontvangen we graag een berichtje van

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/vacatures (2016-04-25)
    Open archived version from archive

  • Home | Taalpartners
    taaltraining is altijd maatwerk De wensen van de organisatie en de medewerkers staan centraal En de praktijk op uw werkvloer Dit maakt onze taaltrainingen effectief compleet krachtig persoonlijk en leuk Het resultaat Een betere communicatie met collega s en klanten en meer zelfvertrouwen voor de medewerker Lees verder over onze trainingen Geschreven door Administrator Dutch courses Do you want to learn Dutch Our effective complete and fun lessons help you

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/index.php (2016-04-25)
    Open archived version from archive


  • TCPDF error Unsupported image type nl banner taalpartners

    Original URL path: http://www.taalpartners.nl/cursussen?format=pdf (2016-04-25)
    Open archived version from archive



  •