archive-nl.com » NL » T » TECHNISCHEVACATUREBANK.NL

Total: 930

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • CV: De bron vanalle kennis, is Ervaring - Technische
    technische installaties en of kan verbeteren door ruime ervaring kennis en vaardigheden adviseert voor ontwikkeling van besturingssoftware passie heeft voor ontwikkelen en opzetten van praktijk gerichte opleidingen Verder luid mijn moto Niet per definitie het beste aanbieden maar wat is het beste voor het specifieke theater of project Indien u dit zoekt dan ben ik uw aangewezen persoon en zal dit met de hoogst mogelijke professionaliteit en passie uitvoeren en overbrengen Bekijk het complete CV Contactgegevens Deze informatie is alleen zichtbaar wanneer u over een CV abonnement beschikt CV s zoeken bv functie naam niveau Uitgebreid zoeken Laatst bekeken CV s Zeer ervaren en degelijke bouwkundig medewerker tekenaar Problem solver met goede creatieve en technische vaardigheden zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Laatste update CV Gisteren Plaats Lollum Friesland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Aan Belangstellende werkgevers Geachte heer mevrouw Als zeer ervaren magazijnmedewerker en parts manager ben ik toe aan een nieuwe uitdaging Mijn werkervaring binnen en kennis van de autobranche met name bij Opel en Renault kan uw organisatie goed gebruiken Met het schrijven van deze brief stel ik mij graag aan u voor wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen Mijn naam Bekijk het complete CV Zeer ervaren en degelijke bouwkundig medewerker tekenaar Laatste update CV 01 02 2016 Plaats Bergen op Zoom Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Bouwkundig tekenaar medewerker met 23 jaar ervaring in alle werkzaamheden die op een architecten bureau voorkomen Zoals tekenwerk

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/3255_de-bron-vanalle-kennis-is-ervaring/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • CV: Conventioneel verspaner zoekt baan - Technische
    solver met goede creatieve en technische vaardigheden zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Medewerker technische dienst service nmonteur Laatste update CV 10 01 2016 Plaats Bergschenhoek Zuid Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij viendelijke mee denkende werknemer houd graag van een uitadging en bijt zich vast in zijn opdrachten Mijn interesses computers muziek knutselen fietsen en wandelen Mijn ideale bedrijf service verlenende electrotechnische sector Bekijk het complete CV Fijnmechanicus zoekt parttime precisiewerk Laatste update CV 20 11 2015 Plaats Pijnacker Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Bijbaan Thuiswerk Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Over mij Ik zoek parttime werk dat fysiek niet zwaar is Ik kan langdurig staan maar niet stilzitten Ik help ondersteun graag anderen Mijn interesses HOBBY SMotorrijden zelf sleutelen en aanpassen Kleding maken en veranderen Kennissen helpen met motoren en kleding repareren en aanpassen Lezen Sudoku VRIJWILLIGERSWERK Motorbegeleidingsteam Begeleiden van sportevenementen op de openbare weg met als doel geld Bekijk het complete CV Meer dan 25 jaar ervaring in reparatie en onderhoud Laatste update CV 13 11 2015 Plaats Wijchen Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Reparatie en onderhoud Werken met gevaarlijke gassen en stoffen Precies en nauwkeurig fijn mechanische techniek Oplossingsgericht Behulpzaam Bekijk het complete CV Electrical Engineer Telecommunication Instrumentation Control Systems Laatste update CV 22 09 2015 Plaats Heemstede Noord Holland Werkniveau Universitair Dienstverband Tijdelijk contract Vast contract I am an electrical engineer in his middle carrier with work experience in instrumentation control systems and electrical design In recent years I have developed a graphical interface to

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/4616_conventioneel-verspaner-zoekt-baan/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Nieuwste werkzoekenden in Technische - Kandidaten - CV's Personeel
    veel ervaring opgedaan wat betreft klantencontact en klachtafhandeling Bekijk het complete CV Mechanisch fijn metaal Machinebankwerker Laatste update CV 19 01 2016 Plaats Almelo Overijssel Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Spontaan en enthousiast aandacht voor details to the point zelfstandig zelf doelen en normen stellen loyaal flexibel praktisch oplossingsgericht en zeer groot technisch inzicht Bekijk het complete CV Seeking in a starter job Laatste update CV 14 01 2016 Plaats Enschede Overijssel Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Stage My name is Wang Yi I have Studied on Electrical Engineering and I have obtained my bachelor s degree from University of Twente recently I am very interesting in working with with design implementation and testing of analogue and digital circuits After soldering the circuits I am always testing Whether They are working properly I am a quick learner who can organize and structure work properly I enjoyed Bekijk het complete CV Ervaren technisch sales engineer product manager B2B sensortechniek Laatste update CV 28 01 2016 Plaats Reeuwijk Zuid Holland Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Vast contract Al 20 jaar ben ik actief als Technisch Sales Engineer in de business to business markt voor fysische meetsystemen zoals druk koppel krachten en trilling Omdat de meeste toepassingen klant processpecifiek zijn heb ik in de jaren veel praktische ervaring in probleemanalyse en processen in diverse markten opgedaan Door mijn technische achtergrond en praktische ervaring hands on in product proces en Bekijk het complete CV Very experienced technical and commercial engineer for CNC controls Laatste update CV 09 01 2016 Plaats Veldhoven Noord Brabant Werkniveau Universitair Dienstverband Detachering Interim Tijdelijk contract Very experienced technical and commercial engineer specialist for high end CNC controls I communicate easily with developers engineers and operators Strong in finding CNC solutions that meet the requirements of OEM s Use my alytical skills and machine tool knowledge to solve problems in complex machinery Specialised in in proces probing and laser tool measurement on CNC machines Worked recently with 5 axis CNC s Bekijk het complete CV Project Manager High Tech Productontwikkeling Kwaliteit Klantgericht Laatste update CV 05 01 2016 Plaats Pijnacker Zuid Holland Werkniveau Universitair Dienstverband Vast contract Ik wil mijn brede technische interesse en ruime ervaring als projectmanager inzetten om met name technisch complexe en multidisciplinaire projecten in de hightech industrie tot een succes te maken Internationaal georiënteerd ervaren in contacten met zowel klanten als toeleveranciers en co developers Ik beschik over een pragmatische en flexibele instelling ben resultaat gericht en analytisch sterk In Bekijk het complete CV Alround Teamleider techniek logistiek zoekt een nieuwe uitdaging Laatste update CV 04 01 2016 Plaats Hoogerheide Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Op zoek naar een nieuwe leidinggevende uitdaging in een technische omgeving logistiek Maakt eigenlijk niet uit Ik ben een duizendpoot die eigenlijk in alle richtingen zijn weg wel weet te vinden Flexibele oprechte en directe instelling No nonsense politiek goed gedijend in een dynamische omgeving met een resultaatgerichte en pragmatische instelling

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/recent/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kandidaten Constructiebankwerker - CV's in Technische
    complete CV All round monteur met een technisch hart Laatste update CV 27 08 2015 Plaats Delfzijl Groningen Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik heb de afgelopen 18 jaar veel ervaring opgedaan in onderhoud reparatie en aanpassing van auto s bedrijfsauto s en vrachtwagens voor bedrijven en particulieren ook voor mensen die een mechanische of elektrische aanpassing nodig hebben Bekijk het complete CV Ga voor dat ik zo snel mogelijk weer werk heb Laatste update CV 09 11 2015 Plaats Klazienaveen Drenthe Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Ik ben geinterseerd in constructie bankwerken Co 2 lasser op niveau 3 4 Heftruckcertificaat VCA certificaat Hijs certificaat Bekijk het complete CV Gedreven technisch operator zoekt uitdaging in Gelderland Laatste update CV 14 10 2015 Plaats Lobith Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Ik ben een initiatiefrijke energieke werknemer met een gezonde dosis doorzettingsvermogen Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en vindt het een uitdaging om doelstellingen te realiseren Bekijk het complete CV Ervaren constructiebankwerker lasser Laatste update CV 28 11 2015 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Kijk voor meer informatie in het door mij bijgevoegd CV document Bekijk het complete CV Qa qc medewerker Laatste update CV 24 12 2012 Plaats Genemuiden Overijssel Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Mijn voorkeur voor een baan gaat uit naar een baan in het testen van machines en gereedschappen op basis van EN Normering en VWA vereisten Mijn interesses Mijn persoonlijke interesses gaan uit naar het uitbreiden van kennis over werking en gebruik van machinesVrijetijdsbesteding in wandelen en fietsen Mijn ideale bedrijf Ik zoek een werkplek bij een import export bedrijf van gereedschappen Als tweede Bekijk het complete CV Monteur motoren met ervaring in metaal Laatste update CV 21 12 2012 Plaats Apeldoorn Gelderland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Ik ben een hardwerkende technisch onderlegde man Werk mijn hele leven al met metaal en motoren Mijn interesses Het reviseren en berijden van motoren mijn 1 5 jarige zoon en vrouw en een inkomen Mijn ideale bedrijf Ik wil graag werken in een bedrijf waar ik mijn handen kan gebruiken zowel als mijn kop Voorkeur gaat uit naar motoren en machinebouw Bekijk het complete CV Ervaren carrosseriebouwer zoekt werk Laatste update CV 07 12 2014 Plaats Berkel en rodenrijs Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Over mij Ik ben gemotiveerd om weer aan het werk te komen en doe er dus ook alles aan om het voor elkaar te krijgen De vele jaren die ik in de carrosseriebouw heb opgebouwd neem ik mee ik werk graag met mijn handen ben er ook niet vies van maar ook administratie vindt ik geen probleem en heb dat ook 5 jaar gedaan in de caravan wereld als werkplaatschef receptionist Mijn interesses Een Bekijk het complete CV Machine bouwer Laatste update CV 28 09 2012 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Over mij machine bouwer Mijn interesses space enginering Mijn ideale

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/constructiebankwerker/technische-werkzoekenden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kandidaten Elektromonteur - CV's in Technische
    sollicitatie u aanleiding zal geven mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek zodat ik het een en ander persoonlijk kan toelichten Met vriendelijke groet P Smith Bekijk het complete CV Heftruck chauffeur logistiek medewerker Laatste update CV 04 11 2015 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract ik ben een flexiblemedewerker die goed kan opschieten met mijn mede collegas en ook iemand die meteen dingen van het werk opvat daar mijn veel ervaring op werk gebied Bekijk het complete CV Ervaren Teamleider en of Werkvoorbereider in de Machinebouw Laatste update CV 19 10 2015 Plaats Venlo Limburg Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben een ervaren Teamleider Werkvoorbereider met een brede kennis in de techniek Ik ben accuraat en een puntje precies en kan alle werkzaamheden goed plannen organiseren en regelen In projecten of in de assemblage is het van belang dat het werk binnen de gestelde termijn klaar is Ik doe er alles aan om dit samen te bereiken Verder heb ik goede communicatieve eigenschappen Coachend Leiderschap Bekijk het complete CV Enthousiaste service en onderhoudsmonteur wil graag uw team komen versterken Laatste update CV 29 12 2015 Plaats Tilburg Noord Brabant Werkniveau MBO Dienstverband Leer werk overeenkomst Detachering Interim Vast contract Geachte mijnheer mevrouw Graag wil ik in contact komen met u voor de functie van Medewerker technische dienst Ik ben geboren in 1958 maar wel iemand die door zijn levenservaring financieel bewust is flexibel inzetbaar en motiverend wil samenwerken om zodoende tot een betere collegialiteit te komen In de afgelopen jaren maar in het bijzonder in mijn laatste functie heb ik al ervaring opgedaan met het Bekijk het complete CV Flexibele werknemer Laatste update CV 14 07 2015 Plaats Almere Flevoland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract ik ben zeer flexibel heb een brede technische kennis ervaring met werken in de techniek ben 24 7 beschikbaar in bezit van een rijbewijs Bekijk het complete CV Allround Technicus onderhoudsmonteur met 25 jaar ervaring Laatste update CV 03 08 2015 Plaats Gennep Limburg Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik sta open voor feedback en houd er van om eerlijk te zijn Heb oog voor detail Ook ga ik zorgvuldig om met de aan mij toevertrouwde werkzaamheden Ik pak alles op en ben leergierig Zoals ik wil dat het thuis gebeurt wil ik ook dat het op het werk gebeurt Bekijk het complete CV Servicemonteur zoekt nieuwe uitdaging Laatste update CV 18 11 2015 Plaats Rotterdam Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Hallo Ik ben op zoek naar een baan in de techniek als service en of montagemonteur Ik heb een electrotechnische achtergrond en heb reeds meer dan 20 jaar ervaring als buitendienstmonteur in de toegangstechniek Graag zou ik hier weer een leuke en uitdagende baan in vinden Bekijk het complete CV Cognitieve duizendpoot wil ondersteunende zijn bij een non profit organisatie Laatste update CV 17 11 2015 Plaats Haaren Noord Brabant Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben geïnteresseerd in de mens en de samenleving ben

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/elektromonteur/technische-werkzoekenden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kandidaten Lasser - CV's in Technische
    hardwerkende jongen aanpakker Laatste update CV 14 12 2015 Plaats Midlum Friesland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Leer werk overeenkomst ben op zoek naar laswerk of productie werk ook ervaring in wapening lassen en buigen ben hard werkend en motivatie is goed Bekijk het complete CV Senior operator Laatste update CV 14 12 2015 Plaats Wormerveer Noord Holland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Ik heb bijna 30 jaar bij Draka Amsterdam gewerkt als operator 2e man De laatste jaren heb ik vanwege fysieke beperkingen aangepaste werkzaamheden verricht Draka verhuist langzamerhand naar Emmen en ik was niet meer nodig Desalniettemin wil ik weer aan de slag en solliciteer ik naar de functie van lasser Voor mijn hobby verricht ik laswerkzaamheden Bekijk het complete CV Goede dag ik zoek een bedrijf met veel hoogwaardig laswerk Laatste update CV 28 10 2015 Plaats Capelle aan den ijssel Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Leer werk overeenkomst Bijbaan Mijn kwaliteiten zijn dat ik creatief uit een probleem kan komen en uitstekend in een team kan werken In het verleden hadden ik en 3 andere collegas aan de vakkanjers meegedaan en uiteinderlijk gewonnen daarna was ik de NIL BMBE regionaal kampioen en als 3e nationaal beland Verders zoek ik gewoon een uitdaging waar ik lekker kan gaan lassen Succes en hoop van u te horen Bekijk het complete CV Mig mag lasser Laatste update CV 25 10 2015 Plaats Rotterdam Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Bijbaan In het bezit van Goede motivatie Heftruck certificaat Basis VCA Rijbewijs AM B Bekijk het complete CV Mig mag lassen niveau 1 2 Laatste update CV 28 12 2015 Plaats Almere Flevoland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Zoals u kunt lezen in mijn bijgevoegde C

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/lasser/technische-werkzoekenden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kandidaten Werktuigbouwkundige - CV's in Technische
    Plaats Hoogerheide Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Op zoek naar een nieuwe leidinggevende uitdaging in een technische omgeving logistiek Maakt eigenlijk niet uit Ik ben een duizendpoot die eigenlijk in alle richtingen zijn weg wel weet te vinden Flexibele oprechte en directe instelling No nonsense politiek goed gedijend in een dynamische omgeving met een resultaatgerichte en pragmatische instelling Sterk analytisch denkvermogen en zeer goed in staat problematiek Bekijk het complete CV Oude rot in het vak zoekt uitdaging Laatste update CV 10 12 2015 Plaats Tiel Gelderland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Freelance Thuiswerk Met mijn ruime opleidindingen en ervaring moet het toch mogelijk zijn om een leuke uitdaging te vinden Bekijk het complete CV Ik wil in de buurt van Hoofddorp een 3D ontwikkel baan vinden Laatste update CV 27 11 2015 Plaats Hoofddorp Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Ik wil graag iets uitvinden of helpen ontwikkelen Mijn passie is bewegende apparaten of apparaten met bewegende delen Ik wil er ook nog graag aan rekenen en berekenen Bekijk het complete CV Meer dan 25 jaar ervaring in reparatie en onderhoud Laatste update CV 13 11 2015 Plaats Wijchen Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Reparatie en onderhoud Werken met gevaarlijke gassen en stoffen Precies en nauwkeurig fijn mechanische techniek Oplossingsgericht Behulpzaam Bekijk het complete CV Voormalig cncfrezer zoekt nieuwe uitdaging Laatste update CV 04 11 2015 Plaats Roermond Limburg Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract voormalig cncfrezer aan heidenhainbesturing met duizeligheidsklachten en chronisch moe zoekt nieuwe uitdaging Bekijk het complete CV Tech Natuurkundige ervaren leidinggevende zoekt startfunctie in de techniek Laatste update CV 30 10 2015 Plaats Zwolle Overijssel Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Na ruime leidinggevende ervaring opgedaan te hebben als officier bij Defensie ben ik op zoek naar een baan in de techniek Ik heb Technische Natuurkunde gestudeerd om de overstap te kunnen maken nu is daarvoor het geschikte moment In eerste instantie ben ik op zoek naar een functie waarin ik kan doorgroeien naar projectengineer of leider binnen een innovatief bedrijf met een eigen R D afdeling Maar ik Bekijk het complete CV Ervaren Teamleider en of Werkvoorbereider in de Machinebouw Laatste update CV 19 10 2015 Plaats Venlo Limburg Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben een ervaren Teamleider Werkvoorbereider met een brede kennis in de techniek Ik ben accuraat en een puntje precies en kan alle werkzaamheden goed plannen organiseren en regelen In projecten of in de assemblage is het van belang dat het werk binnen de gestelde termijn klaar is Ik doe er alles aan om dit samen te bereiken Verder heb ik goede communicatieve eigenschappen Coachend Leiderschap Bekijk het complete CV Doorgewinterde en gediplomeerde productiemedewerker Laatste update CV 14 10 2015 Plaats Groningen Groningen Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Per direct een doorgewinterde productiemedewerker in uw organisatie willen hebben die geen 9 5 mentaliteit heeft Dan ben ik de ideale medewerker als u

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/werktuigbouwkundige/technische-werkzoekenden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kandidaten Tekenaar - CV's in Technische
    een inspiratie architectuur is mijn passie en mijn leven Stressbestendige en positief ingestelde bouwkundig ontwerper Ik houd van uitdagingen en werk graag in teamverband Bekijk het complete CV With many years of experience in architectural design Laatste update CV 18 11 2015 Plaats Nijmegen Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Freelance Thuiswerk Vrijwilliger Leer werk overeenkomst Dear Sir Madam I am writing to you regarding the job advertisement posted on the Internet I would like to apply for the vacant position in your company Please find attached my CV and portfolio Please allow me to briefly introduce myself as a dynamic and ambitious architect with over ten years of experience in the fields of town planning and public industrial business entertainment and residential Bekijk het complete CV Van interieurs tot stedenbouw van tekenaar ontwerper tot project architect Laatste update CV 11 11 2015 Plaats Spijkenisse Zuid Holland Werkniveau Universitair Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Freelance Thuiswerk Ik ben zelf architect interieur architect en stedenbouwkundige met veel opgebouwde kennis en ervaring in bijna alle fases van het proces in onze vak Ik ben open ambitieus resultaatgericht Verder heb ik door de jaren heen gevoel voor de juiste ontwerpoplossing ontwikkeld Mijn ruime ervaring is aantoonbaar kleine of grote projecten van interieur tot de grootschalige stedenbouw hebben Bekijk het complete CV Tekenaar AutoCAD Revit 3D Laatste update CV 21 10 2015 Plaats Ridderkerk Zuid Holland Werkniveau Universitair Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Ik heb in Tajikistan voormalige Sovjet Unie een universitaire opleiding genoten op het gebied van bouwkundig Engineering en daarna met veel plezier bouwkundige projecten en constructies ontworpen Verder heb ik werkervaring opgedaan in taken zoals Project Engineer bij NKM Communications Services BV Bij Aquaserva BV heb ik m b v AutoCAd en Nordined tientalen projecten van drinkwaterinstallatie sanitair en Bekijk het complete CV Tekenaar constructeur Werktuigbouw Laatste update CV 01 12 2015 Plaats Veenendaal Utrecht Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben op zoek naar een functie als tekenaar constructeur Het beste functioneer ik zelfstandig werkend in een ondersteunende rol Bekijk het complete CV Startende bouwkundig ingenieur zoekt tekenfunctie bouwfysica Laatste update CV 30 09 2015 Plaats Houten Utrecht Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Gedurende mijn opleiding als HBO Bouwkundige ben ik altijd geinteresseerd geweest in duurzaamheid energiezuinigheid binnenklimaat en bouwfysica Mijn ervaringen door stages lopen zeer uit een van een stage op een bouwplaats in Malawi Afrika een stage bij een bouwfysisch adviesbureau in Den Haag en een afstudeerstage bij een producent van luchtbehandelingskasten in Göteborg Zweden Bekijk het complete CV Assistent ontwerper maquettebouwer Laatste update CV 31 08 2015 Plaats Rotterdam Zuid Holland Werkniveau HBO Dienstverband Bijbaan Thuiswerk Ik zoek werk in de lijn van wat ik al 20 jaar met veel plezier heb gedaan assistent ontwerper bij een architectenbureau Dit hield met name in een schets van de architecten verder brengen door het maken van maquettes en met de computer met diverse programma s o a Autocad Photoshop

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/tekenaar/technische-werkzoekenden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •