archive-nl.com » NL » T » TECHNISCHEVACATUREBANK.NL

Total: 930

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • CV: Ik ben een ervaren inpakster met 12 jaar werkervaring in de productieomgeving. - Technische
    Reachtruck certificaat behaald op 24 maart 2015 Bekijk het complete CV Contactgegevens Deze informatie is alleen zichtbaar wanneer u over een CV abonnement beschikt CV s zoeken bv functie naam niveau Uitgebreid zoeken Laatst bekeken CV s Service monteur wil graag doorgroeien en doorleren naar werkvoorbereider Ik wil in een magzijn werken en alle voorkomende werkzaam heden doen Betonmixer chauffeur Enthousiaste dame op zoek naar een uitdaging leergierig doorzetter punctueel leuke technische baan waar je blijft leren Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Laatste update CV Gisteren Plaats Lollum Friesland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Aan Belangstellende werkgevers Geachte heer mevrouw Als zeer ervaren magazijnmedewerker en parts manager ben ik toe aan een nieuwe uitdaging Mijn werkervaring binnen en kennis van de autobranche met name bij Opel en Renault kan uw organisatie goed gebruiken Met het schrijven van deze brief stel ik mij graag aan u voor wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen Mijn naam Bekijk het complete CV Zeer ervaren en degelijke bouwkundig medewerker tekenaar Laatste update CV 01 02 2016 Plaats Bergen op Zoom Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Bouwkundig tekenaar medewerker met 23 jaar ervaring in alle werkzaamheden die op een architecten bureau voorkomen Zoals tekenwerk van VO tot werktekeningen voor nieuwbouw tot monumenten Aanvragen van vergunningen splistingsvrgunning tot monumenten aanvraag Ervaring met werkvergaderingen bouwvergaderingen bewoners en opdrachtgeversoverleg Specialisatie in monumenten Bekijk het complete CV De bron vanalle kennis is Ervaring Laatste update CV 31 01 2016 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Bijbaan

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/4550_ik-ben-een-ervaren-inpakster-met-12-jaar-werkervaring-in-de-productieomgeving/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • CV: Hardwerkende man met zeer veel ervaring in verschillende technische beroepen - Technische
    naar werkvoorbereider Ik wil in een magzijn werken en alle voorkomende werkzaam heden doen Betonmixer chauffeur Enthousiaste dame op zoek naar een uitdaging Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Laatste update CV Gisteren Plaats Lollum Friesland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Aan Belangstellende werkgevers Geachte heer mevrouw Als zeer ervaren magazijnmedewerker en parts manager ben ik toe aan een nieuwe uitdaging Mijn werkervaring binnen en kennis van de autobranche met name bij Opel en Renault kan uw organisatie goed gebruiken Met het schrijven van deze brief stel ik mij graag aan u voor wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen Mijn naam Bekijk het complete CV Mechanisch fijn metaal Machinebankwerker Laatste update CV 19 01 2016 Plaats Almelo Overijssel Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Spontaan en enthousiast aandacht voor details to the point zelfstandig zelf doelen en normen stellen loyaal flexibel praktisch oplossingsgericht en zeer groot technisch inzicht Bekijk het complete CV Medewerker technische dienst service nmonteur Laatste update CV 10 01 2016 Plaats Bergschenhoek Zuid Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij viendelijke mee denkende werknemer houd graag van een uitadging en bijt zich vast in zijn opdrachten Mijn interesses computers muziek knutselen fietsen en wandelen Mijn ideale bedrijf service verlenende electrotechnische sector Bekijk het complete CV Enthousiaste service en onderhoudsmonteur wil graag uw team komen versterken Laatste update CV 29 12 2015 Plaats Tilburg Noord Brabant Werkniveau MBO Dienstverband Leer werk overeenkomst Detachering Interim Vast contract Geachte mijnheer mevrouw Graag wil ik in contact komen met u voor de functie van Medewerker

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/4610_hardwerkende-man-met-zeer-veel-ervaring-in-verschillende-technische-beroepen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV: Analytisch chemicus met ruime ervaring, per direct fulltime beschikbaar - Technische
    Uitgebreid zoeken Laatst bekeken CV s hardwerkende man met zeer veel ervaring in verschillende technische beroepen Ik ben een ervaren inpakster met 12 jaar werkervaring in de productieomgeving Service monteur wil graag doorgroeien en doorleren naar werkvoorbereider Ik wil in een magzijn werken en alle voorkomende werkzaam heden doen Betonmixer chauffeur Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Zeer ervaren magazijnchef all round voor automotive magazijn en administraie Laatste update CV Gisteren Plaats Lollum Friesland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Aan Belangstellende werkgevers Geachte heer mevrouw Als zeer ervaren magazijnmedewerker en parts manager ben ik toe aan een nieuwe uitdaging Mijn werkervaring binnen en kennis van de autobranche met name bij Opel en Renault kan uw organisatie goed gebruiken Met het schrijven van deze brief stel ik mij graag aan u voor wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen Mijn naam Bekijk het complete CV Problem solver met goede creatieve en technische vaardigheden Laatste update CV Eergisteren Plaats Burgerbrug Noord Holland Werkniveau Universitair Dienstverband Vast contract Detachering Interim Freelance Ik ben een product ontwerper met een tweede universitaire opleiding in Medical Devices en 2 5 jaar ervaring in de Medical Device industrie Ik ben momenteel werkzaam als Design Engineer bij Pall Medistad en op zoek naar een nieuwe functie na afloop van mijn huidige contract Ik hou van uitdagingen en werk erg goed onder druk Ik vind het ook super leuk om nieuwe dingen te leren Ik heb een tal van vaardigheden Bekijk het complete CV Zeer ervaren en degelijke bouwkundig medewerker tekenaar Laatste update CV 01 02 2016 Plaats Bergen op Zoom Noord Brabant Werkniveau

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/2770_analytisch-chemicus-met-ruime-ervaring-per-direct-fulltime-beschikbaar/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV: Verftechnicus - Technische
    Ik wil in een magzijn werken en alle voorkomende werkzaam heden doen Stuur mij een e mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt Ontvang direct een e mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op TechnischeVacaturebank nl Laatste 5 gerelateerde CV s Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV s Zeer ervaren en degelijke bouwkundig medewerker tekenaar Laatste update CV 01 02 2016 Plaats Bergen op Zoom Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Bouwkundig tekenaar medewerker met 23 jaar ervaring in alle werkzaamheden die op een architecten bureau voorkomen Zoals tekenwerk van VO tot werktekeningen voor nieuwbouw tot monumenten Aanvragen van vergunningen splistingsvrgunning tot monumenten aanvraag Ervaring met werkvergaderingen bouwvergaderingen bewoners en opdrachtgeversoverleg Specialisatie in monumenten Bekijk het complete CV Ervaren technisch sales engineer product manager B2B sensortechniek Laatste update CV 28 01 2016 Plaats Reeuwijk Zuid Holland Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Vast contract Al 20 jaar ben ik actief als Technisch Sales Engineer in de business to business markt voor fysische meetsystemen zoals druk koppel krachten en trilling Omdat de meeste toepassingen klant processpecifiek zijn heb ik in de jaren veel praktische ervaring in probleemanalyse en processen in diverse markten opgedaan Door mijn technische achtergrond en praktische ervaring hands on in product proces en Bekijk het complete CV Productie Manager Operations Manager Laatste update CV 10 01 2016 Plaats Wieringerwaard Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Ik ben een gedreven en sociaal mens Ik zie gemotiveerde mensen om me heen als smeerolie voor succes ik houd van nieuwe uirdagingen Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging waar ik mijn energie in kan stoppen en waar ik energie van krijg Techniek en mens zijn voor mij een belangrijke basis om een goed product naar de klant te sturen waar kwaliteit en

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/4560_verftechnicus/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV's Vast contract - Kandidaten - CV's Personeel - Pagina: 2
    CV Mig mag lassen niveau 1 2 Laatste update CV 28 12 2015 Plaats Almere Flevoland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Zoals u kunt lezen in mijn bijgevoegde C V heb ik jarenlange ervaring als lasser Gezien het vertrek ven mijn voormalige werkgever uit Nederland ben ik op zoek naar een nieuwe uitdagende baan als lasser Ik sta absoluut open mij verder te laten scholen om mijn vaardigheden verder uit te breiden Bekijk het complete CV Op meerdere punten ervaren en geschoold Laatste update CV 23 12 2015 Plaats Lisserbroek Noord Holland Werkniveau MBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Ik ben met mijn kennis op ruim gebied inzetbaar binnen de techniek Met mijn kennis en ervaring kan ik een goede aanvulling zijn binnen ieder bedrijf waarbij gezocht wordt naar iemand die service onderhud reparatie of productie met een goed resultaat uit kan voeren Bekijk het complete CV Sales Engineer Application Engineer Factory Automation Laatste update CV 20 12 2015 Plaats Tilburg Noord Brabant Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Zoek een nieuwe uitdaging in Factory Automation 20 jaar ervaring in fabrieks automatisering Gespecialiseerd in RFID systemen LF HF en UHF AS interface AS interface safety en AS i analyser Sensoren ultrasoon inductief optisch inclinatie encoders IO Link absolute positioneer systemen optische veiligheid systemen metende lichtschermen optische data koppelingen Integratie van deze systemen in Bekijk het complete CV Gedreven en gemotiveerd in de Techniek branche Laatste update CV 18 12 2015 Plaats Alphen aan den rijn Zuid Holland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Mijn interesse in de Techniek ligt erg hoog omdat ik graag de hele dag met mijn handen bezig ben het vak erg uitgebreid is waarbij ik dus veel kan leren op verschillende gebieden Ik ben erg gemotiveerd om met een nieuwe uitdaging te starten voor mijn toekomst en ben ik enthousiast om nieuwe dingen te leren Ik vind het leuk om samen te werken maar ook zelfstandig werken vind ik fijn Met mijn instelling ga ik Bekijk het complete CV Technisch medewerker Laatste update CV 18 12 2015 Plaats Sneek Friesland Werkniveau MBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Gedreven leergierige flexibele en gemotiveerde medewerker is opzoek naar een passende functie binnen de mobiliteitsbranche technische of logistieke sector Met ruim 14 jaar werkervaring als allround medewerker voor een gerenommeerd autobedrijf weet ik als geen ander wat discipline en aanpakken betekend Ook ben ik in bezit van het diploma motorvoertuigentechniek NEN 9140 certificaat veilig werken aan EV en HEV Bekijk het complete CV Techneut in hart en nieren Laatste update CV 16 12 2015 Plaats Houten Utrecht Werkniveau HBO Dienstverband Tijdelijk contract Detachering Interim Vast contract Mijn sterke kant is dat ik heel snel een helicopter view heb De uitdaging die ik erbij heb is hoe kan het zo snel en netjes met lage kosten gemaakt of verkocht kan worden Tevens wat ik dus zoek is een Technische Commercieële adviseerende baan het liefst met talen waaronder de Franse taal Stil zitten is niet echt mijn ding

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/dienstverband/vast-contract/?pnr=2 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV's Vast contract - Kandidaten - CV's Personeel - Pagina: 3
    anticiperen Ik ambieer de Bekijk het complete CV Zeer ervaren machinevouwer bediener zoekt nieuwe functie Laatste update CV 08 12 2015 Plaats Groningen Groningen Werkniveau MBO Dienstverband Bijbaan Thuiswerk Tijdelijk contract Vast contract Ik ben een man die graag met zijn handen werkt Veel werkervaring heeft en heel graag weer aan de slag wil voor minimaal 32 uur per week Ruim 35 jaar ervaring in de grafische industrie Heeft een brede algemene belangstelling voor techniek Ook veel interesse in audio en videotechnieken Ik ben betrouwbaar en kom altijd op tijd op het werk Ik ben gek op machines en apparaten en ik wil altijd weten hoe ze werken Bekijk het complete CV Elektromonteur Bankwerker Laatste update CV 07 12 2015 Plaats Hoogezand Groningen Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Geachte heer mevrouw Mijn belangstelling zijn de vacatures Elektromonteur en Constructiebankwerker Ik hoop dat deze sollicitatie u aanleiding zal geven mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek zodat ik het een en ander persoonlijk kan toelichten Met vriendelijke groet P Smith Bekijk het complete CV Niet meer de jongste maar berijd om nog een uitdaging aan te gaan Laatste update CV 03 12 2015 Plaats Bemmel Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Mijn sterke kant is de combinatie van opleiding en ervaring op zowel organisatorische technische als commercieel gebied Hierdoor ben ik in staat de gehele behoefte keten te overzien en de interactie te managen tussen productie ontwikkeling klanten en leveranciers Ik heb een analytische pragmatische resultaatgerichte no nonsense mentaliteit en ben in staat om op alle niveaus binnen een organisatie te Bekijk het complete CV Senior Technical System Administrator Laatste update CV 03 12 2015 Plaats Uithoorn Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Ervaren SWIFT Administrator en Senior Technical Application Manager Meer dan dertig jaar ervaring in diverse functies en bedrijfstakken Grafische sector Loonzetterij achtereenvolgens als administrateur officemanager en salesmanager Bij de Rijksoverheid Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als Gewestelijk Secretaris In het bankwezen als teamleader senior stafmedewerker en senior technical Bekijk het complete CV Chefwerkplaats meewerkend voorman Laatste update CV 02 12 2015 Plaats Zetten Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract ik heb 25 jaar ervaring opgedaan in de bouwsector alles op het gebied van alluminium mezelf opgewerkt tot wat ik nu weet en kan met dat alles zou ik een aanwinst kunnen zijn voor uw organisatie Bekijk het complete CV Industrieel Product Ontwerper zoekt Part Time baan Laatste update CV 02 12 2015 Plaats Woerden Utrecht Werkniveau HBO Dienstverband Leer werk overeenkomst Vast contract Als net afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper ben ik opzoek naar een Part Time baan naast mijn huidige baan In mijn huidige baan ben ik allround CAD CAM tekenaar met producerede functies In dit werk mis ik echter het toepassen van mijn ontwerpvaardigheden dit zou ik dus graag terug zien in een toekomstige baan Bekijk het complete CV Tekenaar constructeur Werktuigbouw Laatste update CV 01 12 2015 Plaats Veenendaal Utrecht Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben op zoek naar

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/dienstverband/vast-contract/?pnr=3 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV's Vast contract - Kandidaten - CV's Personeel - Pagina: 4
    en uitdagende baan in vinden Bekijk het complete CV Proactieve ervaren operator per direct beschikbaar Laatste update CV 18 11 2015 Plaats Sint annaland Zeeland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Persoonlijk profiel Graag omschrijf ik mezelf als een open en proactieve professional die goed bestand is tegen verandering In mijn werk ga ik doel en resultaatgericht te werk Mijn werkwijze is oplossingsgericht en ik ga graag een nieuwe uitdaging aan Ik sta krachtig positief en betrokken in mijn werk en ben een loyale en betrouwbare collega Bekijk het complete CV With many years of experience in architectural design Laatste update CV 18 11 2015 Plaats Nijmegen Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Freelance Thuiswerk Vrijwilliger Leer werk overeenkomst Dear Sir Madam I am writing to you regarding the job advertisement posted on the Internet I would like to apply for the vacant position in your company Please find attached my CV and portfolio Please allow me to briefly introduce myself as a dynamic and ambitious architect with over ten years of experience in the fields of town planning and public industrial business entertainment and residential Bekijk het complete CV Cognitieve duizendpoot wil ondersteunende zijn bij een non profit organisatie Laatste update CV 17 11 2015 Plaats Haaren Noord Brabant Werkniveau MBO Dienstverband Vast contract Ik ben geïnteresseerd in de mens en de samenleving ben milieu bewust en gezond van lijf en geest Ik heb een handen uit de mouwen mentaliteit werken met collega s óf zelfstandig gaat mij beide goed af Contacten met klanten superieuren en collega s resulteerde steeds in een positief resultaat Bekijk het complete CV Ervaren technisch manager coördinator voor gebouw en installaties Laatste update CV 15 11 2015 Plaats Geldrop Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Tijdelijk contract Als een technische dynamische duidelijke analytische man werk ik graag in een omgeving waar resultaten geboekt moeten worden en ben ik bereid een stap extra te zetten om dit te bereiken Ik weet mensen te motiveren en te stimuleren ook in moeilijke situaties kom ik goed tot mijn recht in een functie die uit vele facetten bestaat Bekijk het complete CV Technovator Seeking Challenges Laatste update CV 14 11 2015 Plaats Buitenland Buitenland Werkniveau LBO VMBO Dienstverband Vast contract Tijdelijk contract Hands On developer Team player as well individual contributor with 16 years experience Experienced in wide range of technologies can comprehend problems and suggest multiple solutions Innovative problem solving who can understand the big picture Worked in Robert Bosch India for 6 years and filed two patents Jointly with Employer Motivated risk taking and always ready for challenges Bekijk het complete CV Meer dan 25 jaar ervaring in reparatie en onderhoud Laatste update CV 13 11 2015 Plaats Wijchen Gelderland Werkniveau MBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Reparatie en onderhoud Werken met gevaarlijke gassen en stoffen Precies en nauwkeurig fijn mechanische techniek Oplossingsgericht Behulpzaam Bekijk het complete CV Van interieurs tot stedenbouw van tekenaar ontwerper tot project architect Laatste update CV 11

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/dienstverband/vast-contract/?pnr=4 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • CV's Vast contract - Kandidaten - CV's Personeel - Pagina: 13
    Kerkrade Limburg Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Ik ben op zoek naar een uitdagende functie bij een werkgever in de metaalbewerking Momenteel ben ik werkzaam als technisch calculator werkvoorbereider bij Staalservice Centre Maastricht Een afdeling van Tata Steel Binnen deze functie waarin ik zelfstandig functioneer maar nauw samenwerk met de verkoopafdeling en de productieafdeling is mijn hoofdtaak het begroten van uitgebreide technische calculaties Bekijk het complete CV Goed gemotiveerde elektricien Laatste update CV 03 09 2012 Plaats Ijsselmuiden Overijssel Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Ik ben een vlotte en leergierig persoon die goed met andere mensen in een team kan samen werken Ben niet bang voor vieze handen en pak een uitdaging met handen aan om er iets van te maken Mijn interesses Mijn intresses liggen eigenlijk vrij breed maar het liefst werk ik bij een bedrijf waar ik afwisseling kan vinden en waar ik mezelf kan door ontwikkelen door middel van cursussen e d Mijn ideale bedrijf Bekijk het complete CV Planner werkvoorbereider wtb techn administratie Laatste update CV 31 08 2012 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Enthousiaste teamplayer spin in het web creatieve rechterhand van een hoofd technische dienst Mijn interesses nieuwschierig en enthousiast Mijn ideale bedrijf technische bedrijven installateur bouw etc Bekijk het complete CV Ervaren techische allround monteur Laatste update CV 28 08 2012 Plaats Gemert Noord Brabant Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Detachering Interim Over mij Eigenschappen die voor mij kenmerkend zijn sociaal vaardig klantvriendelijk nauwkeurig betrouwbaar representatief geduldig gemotiveerd leergierig zelfstandig zeer goede beheersing van ook de Engelse taal Mijn interesses Mijn hobby s en intressens zijn Motocross bromfietscross mountainbike modelbouw en hardlopen Mijn ideale bedrijf Door mijn technische opleidingen en ruime werkervaring Bekijk het complete CV Ricardo raciti Laatste update CV 26 08 2012 Plaats Kampen Overijssel Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Loyaal gemotiveerd gedisciplineerd vormbaar leergierig en flexibel In bezit van de rijbewijzen BE en C Mijn ideale bedrijf Machinebouw scheepsbouw werktuigbouwkunde energie en aandrijftechniek en constructiebouw Bekijk het complete CV Zoekend naar internationale functies Laatste update CV 05 08 2012 Plaats Amsterdam Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Vast contract Over mij Ik ben een harde werker die alle ins en outs van het vak onder de knie wil hebben Technisch goed onderbouwd maar altijd de drang om meer te leren Doorstuderen is daarom ook een must Ik lig altijd goed bij mijn collega s en ben een echte team speler Mijn interesses Ik zoek naar een functie waarbij ik veel moet reizen en daarnaast heeft project engineering heeft voor mij de voorkeur Mijn ideale Bekijk het complete CV Elektrotechnisch tekenaar Laatste update CV 02 08 2012 Plaats Amsterdam zuidoost Noord Holland Werkniveau HBO Dienstverband Detachering Interim Vast contract Over mij Ik ben een zeer nauwgezette elektrotechnisch tekenaar De tekeningen wil ik altijd perfect in orde hebben Ik ben een harde werker en ik geniet er van als ik weer een deadline gehaald heb Ik houd van uitdagingen en ik

    Original URL path: http://www.technischevacaturebank.nl/technische-werkzoekenden/dienstverband/vast-contract/?pnr=13 (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •