archive-nl.com » NL » T » TEXELSONTWERP.NL

Total: 209

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Review Texels Ontwerp - Texels Ontwerp
    0222 315 514 E MIJN TEXELS ONTWERP Zoeken Start Webdesign Webredactie Internetdiensten Dit zijn wij Kennisbank Contact Start Review Texels Ontwerp Review Texels Ontwerp ontwerp techniek Texels Ontwerp 2006 2016

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/review-texels-ontwerp (2016-05-01)
    Open archived version from archive


  • Broodjes Service Texel in nieuw jasje - Texels Ontwerp
    de deur En met succes hun service reikt nu over het hele eiland Texels Ontwerp mocht een restyle maken van hun oude Joomla site eveneens van Texels Ontwerp Nieuwe technieken werden toegepast en uiteraard weer een frisse uitstraling Daarnaast leveren we een responsive bestelsysteem voor de particuliere klanten De site is in zowel Nederlands als Duits te bekijken Bekijk de website Oplevering April 2016 Ontwerp website Texels Ontwerp CMS website

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/portfolio/broodjes-service-texel-in-nieuw-jasje (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • Let op spookfacturen van .NL Domein Host! - Texels Ontwerp
    niet in dit zijn namelijk spookfacturen In de bijlage vind je een document dat erg op een factuur lijkt Lees je echter de kleine lettertjes dan zie je dat het een offerte betreft Waaraan herken je dit SPAM bericht Ten eerste is de mail niet persoonlijk De aanhef is Geachte heer mevrouw Ze claimen je domeinregistratie te factureren echter welke Dat staat niet vermeld In de kleine lettertjes staat zelfs dat het niet je huidige domeinnaam is die gefactureerd gaat worden maar een toekomstige nog aan te vragen naam Op grond van de aan ons op basis van het bovenstaande verleende opdracht welke als factureringsgrondslag dient leveren wij u de navolgende dienst het registreren van de co of info domein extentie gekoppeld aan uw huidige nl domeinnaam Ze schrijven letterlijk Dit is een aanbieding en geen factuur betaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging Deze malafide organisatie heeft er in elk geval een handje van om willekeurig mensen te mailen met verzoeken tot betaling Blijkbaar loont het dus nog om zo je geld te moeten verdienen Vandaar onze waarschuwing betaal niet en verwijder dit SPAM bericht direct Neem contact op Heb je vragen We kunnen ons voorstellen dat er

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/actueel/let-op-spookfacturen-van-nl-domein-host (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • Huur deze mooie bungalow op De Krim - Texels Ontwerp
    goed beeld te krijgen van deze schitterende accommodatie heeft Texels Ontwerp een nieuwe responsive website gemaakt Prima zelf te beheren uiteraard door gebruik te maken van Joomla Daarnaast is het voor de bezoekers eenvoudig de beschikbaarheid bekijken en een boekingsaanvraag doen via ons reserveringssysteem Texels Verhuur Bekijk de website Oplevering Maart 2016 Ontwerp website Texels Ontwerp CMS website Joomla en Texels Verhuur Extra s We verzorgen tevens de hosting en

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/portfolio/huur-deze-mooie-bungalow-op-de-krim (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • 10e editite Broadway Texel in de startblokken - Texels Ontwerp
    werkten we samen met Artifex Media aan een nieuwe website Er is ruim aandacht voor de vele artiesten die komen optreden En uiteraard is het mogelijk om kaarten te bestellen via de site Bekijk de website Oplevering Februari 2016 Ontwerp website Texels Ontwerp CMS website Joomla Extra s We verzorgen tevens de hosting en domeinregistratie het technisch onderhoud Samenwerking Artifex Media Rachel Werkt Neem contact op Heb je vragen We

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/portfolio/10e-editite-broadway-texel-in-de-startblokken (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • Klever Hausmeisterservice online! - Texels Ontwerp
    bekijken op tablet en mobiel door z n responsive ontwerp Met de opdrachtgever Clever Projects hebben we in nauw contact gewerkt aan de indeling en vormgeving van de site Deze zal op korte termijn nog worden aangevuld met nieuwe eigenschappen naarmate de groei van het bedrijf zich doorzet Bekijk de website Oplevering Februari 2016 Ontwerp website Texels Ontwerp CMS website Joomla Extra s We verzorgen tevens de hosting en domeinregistratie

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/portfolio/klever-hausmeisterservice-online (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • Google wijzigt zoekpagina's - Texels Ontwerp
    een paar dagen Je ziet nu 3 of 4 grote advertenties en opvallend de kleine advertenties aan de rechterkant zijn weg Dat zorgt er voor dat er veel kleinere adverteerders met minder budget waarschijnlijk van de eerste pagina s verdreven zullen worden Een hele omschakeling dus Meer weten Neem gerust contact met ons op Neem contact op Heb je vragen We kunnen ons voorstellen dat er op deze pagina misschien

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/actueel/google-wijzigt-zoekpagina-s (2016-05-01)
    Open archived version from archive

  • Nieuwe site GroenvanHart helemaal in balans... - Texels Ontwerp
    In yoga meditatie en workshops voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn Voor Anita hebben we een nieuwe responsive website gemaakt Zelf de content beheren gaat helemaal goed komen door het eenvoudige CMS systeem Joomla als basis te gebruiken Tevens worden nieuwsbrieven verstuurd met ons mailingsysteem waarvoor we ook een template in huisstijl hebben gemaakt Bekijk de website Oplevering Februari 2016 Ontwerp website Texels Ontwerp CMS website Joomla Extra s We verzorgen

    Original URL path: https://texelsontwerp.nl/berichten/portfolio/nieuwe-site-groenvanhart-helemaal-in-balans (2016-05-01)
    Open archived version from archive



  •