archive-nl.com » NL » V » VILANS.NL

Total: 980

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Privacybeleid | Vilans
    Betaalbare zorg en kwaliteit eHealth In voor zorg Informele zorg Innovatie onderzoek Kennispleinen Ketens en netwerken Kwetsbare ouderen en dementie Niet aangeboren hersenletsel Persoonsgerichte zorg Vilans KICK protocollen Vrijheidsbeperking Wijkgericht werken Zorgmedewerker in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Privacybeleid Privacybeleid We verwerken uw persoonsgegevens alleen om gebruik van deze website mogelijk te maken Vilans verwerkt persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens De verwerking van de persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens dan wel vrijgesteld van aanmelding op grond van het op de Wet bescherming persoonsgegevens gebaseerde Vrijstellingenbesluit De verwerking van de persoonsgegevens heeft geen ander doel dan het mogelijk maken van het gebruik van deze website door de gebruiker Gebruik van de persoonsgegevens voor andere doeleinden zal niet gebeuren dan na de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de betrokkene tenzij Vilans tot het gebruik genoodzaakt is krachtens wettelijk voorschrift Voor de verwerking van de persoonsgegevens zijn verder de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Schrijf u in voor onze

    Original URL path: http://www.vilans.nl/over-vilans-privacybeleid.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive


  • Leveringsvoorwaarden & klachtenregeling | Vilans
    Betaalbare zorg en kwaliteit eHealth In voor zorg Informele zorg Innovatie onderzoek Kennispleinen Ketens en netwerken Kwetsbare ouderen en dementie Niet aangeboren hersenletsel Persoonsgerichte zorg Vilans KICK protocollen Vrijheidsbeperking Wijkgericht werken Zorgmedewerker in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Leveringsvoorwaarden klachtenregeling Leveringsvoorwaarden klachtenregeling Bekijk de leveringsvoorwaarden klachtenregeling die van toepassing zijn op onze producten en diensten Bekijk de algemene leveringsvoorwaarden die van toepassing zijn op de producten en diensten van Vilans We doen altijd ons best maar het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over ons werk Heeft u daarover een klacht Dan kunt u deze schriftelijk voorzien van uw handtekening en de datum indienen bij Vilans T a v Raad van Bestuur Postbus 8228 3503 RE Utrecht Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van uw klacht Binnen drie werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging Daarin staat wat de afhandelingstermijn is de verdere procedure wie de contactpersoon is en u krijgt de mogelijkheid gehoord te worden Bekijk de volledige klachtenregeling Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    Original URL path: http://www.vilans.nl/over-vilans-leveringsvoorwaarden-klachtenregeling.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Routebeschrijving | Vilans
    Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Over Vilans Routebeschrijving Routebeschrijving Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht Ons pand staat op steenworp afstand van het Centraal Station van Utrecht en is goed bereikbaar met de bus of trein Vanaf het Centraal Station loopt u richting centrum en volgt u de borden Wolff Bioscoop In het trapportaal van de bioscoop neemt de de trap of lift naar beneden tot het straatniveau Ga rechts de Catherijnesingel op De hoofdingang van Vilans vindt u na ca 30 meter aan uw rechterhand Komt u met de auto Dan kunt u betaald parkeren in de parkeergarages Radboud Godebald of Moreelsepark Bekijk de locatie van Vilans op Google Maps Toegang voor minder validen De entree voor minder validen vindt u aan de achterzijde van het pand De parkeerplekken voor minder validen kunt u reserveren via de Servicedesk telefoon 030 230 63 33 Via de achteringang van het gebouw kunt u met de lift naar de begane grond Ook kunt u aan de voorkant van het gebouw contact opnemen met de receptie via de intercom Vanaf de entree lopen geleidelijnen naar de liften In de lift vindt u etagecijfers in braille Iedere etage

    Original URL path: http://www.vilans.nl/over-vilans-routebeschrijving.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Zoeken | Vilans
    en kwaliteit eHealth In voor zorg Informele zorg Innovatie onderzoek Kennispleinen Ketens en netwerken Kwetsbare ouderen en dementie Niet aangeboren hersenletsel Persoonsgerichte zorg Vilans KICK protocollen Vrijheidsbeperking Wijkgericht werken Zorgmedewerker in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Zoeken Zoeken Hier vindt u onze producten en diensten op het gebied van langdurende zorg Voer uw trefwoord in Zoeken Begin opnieuw Niet gevonden wat u zocht Wijzig uw zoekopdracht en zoek opnieuw of begin opnieuw Of misschien helpen de onderstaande pagina s u verder Over Vilans Lees meer over onze organisatie Praktische kennis Zoekt u misschien informatie die wij op onze kennispleinen aanbieden Thema s Bekijk ons aanbod per thema Onze mensen Hier vindt u gemakkelijk de contactgegevens van onze medewerkers Onvindbaar Kunt u iets toch niet vinden Stuur een mail naar de redactie van vilans nl Opnieuw zoeken Zoeken Zoeken Thema s Thema s Wijkgericht werken 69 Kwetsbare ouderen en Dementie 59 Innovatie Onderzoek 53 eHealth 42 Vrijheidsbeperking 42 Informele zorg 42 Persoonsgerichte zorg 42 Niet aangeboren hersenletsel 40 Zorgmedewerker in verandering 38 Betaalbare zorg en kwaliteit 37 Meer keuzes Schrijf u in

    Original URL path: http://www.vilans.nl/zoekresultatenpagina.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Wekelijkse nieuwsbrief | Vilans
    Nieuws Vilans nieuwsbrief Werken bij Vilans Zo werken wij Jaarverslag Onze organisatie Sluit Onze mensen Alle experts Betaalbare zorg en kwaliteit eHealth In voor zorg Informele zorg Innovatie onderzoek Kennispleinen Ketens en netwerken Kwetsbare ouderen en dementie Niet aangeboren hersenletsel Persoonsgerichte zorg Vilans KICK protocollen Vrijheidsbeperking Wijkgericht werken Zorgmedewerker in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Wekelijkse nieuwsbrief Wekelijkse nieuwsbrief Meld u nu aan voor de e mailnieuwsbrief van Vilans Zo blijft u vanzelf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen in de langdurende zorg Aanmelden nieuwsbrief Vul hieronder uw gegevens in Aanhef de heer mevrouw Voornaam Tussenvoegsel s Achternaam E mailadres Dit veld niet invullen Verstuur Laatste nieuwsbrieven 5 augustus Navigatie app helpt mensen met dementie 05 08 2015 22 juli Samen sterk voor kinderen met een hersentumor 22 07 2015 15 juli Wlz monitor Zorgtransities Welbevinden 15 07 2015 Alle nieuwsbrieven Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Wekelijks inspiratie en actuele kennis in uw inbox Nieuwsbrief Vul uw e mailadres in Vilans op

    Original URL path: http://www.vilans.nl/Vilans-Inschrijven-nieuwsbrief.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Leerwerkplaats - Ontdek uw kracht | Vilans
    van medewerker én cliënt Werken in een netwerk Nieuwe technologie Meer met minder en Nieuwe functies en andere rollen Aanpak Resultaat Klant vertelt Details contact Dit gaan we doen Hoe goed zijn uw medewerkers toegerust voor de toekomst In 2 à 3 weken weet u hoe u echt kunt vernieuwen Met behulp van gesprekken analyseren we in 2 à 3 weken in hoeverre uw medewerkers zijn toegerust op 6 belangrijke thema s Hierbij brengen we samen hun uitdagingen voor de toekomst in beeld Daarnaast krijgt u inzicht in de drijvende en belemmerende krachten die in de boven én onderstroom plaatsvinden Samen ontdekken u en uw medewerkers ook de oplossingsrichtingen wat kunnen we nog sterker maken van welke hindernissen hebben we het meeste last en weerhouden ons in de vernieuwing Met deze informatie kunt u efficiënt en effectief de gewenste transitie bij uw zorgmedewerkers realiseren Het uitgangspunt hierin is om in te spelen op de ontdekte kwaliteiten en leerbehoeften en deze positief benutten Werkvorm Met activerende werkvormen en gesprekken brengen we het eerlijke verhaal van uw medewerkers in beeld Samen verbeelden we de cliënt en de zorgmedewerker van de toekomst Samen met uw medewerkers ontdekken we in hoeverre ze voorbereid zijn op de toekomst en wat hen wel en niet helpt in de gevraagde zorgtransitie Waarom Vilans Wij kennen de uitdagingen waar zorgorganisaties voor staan en wat dit vraagt van zorgprofessionals We kennen de praktijk en kunnen schakelen van het management naar medewerkers naar cliëntperspectief Dit levert het op De medewerkers pakken de veranderingen allemaal zélf op De gewenste gedrags verandering bij uw medewerkers komt efficiënt en effectief tot stand door écht naar hen te luisteren en door belemmerende krachten te verminderen en drijvende krachten te versterken Savant Zorg over ons Vilans brengt het echte verhaal van de medewerkers boven tafel

    Original URL path: http://www.vilans.nl/thema-zorgmedewerker-in-verandering-training-ontdek-uw-kracht.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Vernieuwend Zorgen | Vilans
    Medewerkers moeten meebewegen In deze leerwerkplaats maken zij zich een eigen zorgvisie eigen met bijbehorende vaardigheden en gedrag Aanpak Resultaat Klant vertelt Details contact Wat we gaan doen Medewerkers duurzaam toerusten door persoonlijke en organisatieontwikkeling hand in hand te laten gaan Vernieuwend Zorgen vraagt een andere mindset en andere vaardigheden van uw medewerkers Oude competenties passen niet meer Hun rol verschuift van zorgen naar coachen De aandacht gaat steeds meer naar gedrag en gezondheid in plaats van ziekte en zorg Samen met u zetten we een structuur op waarin medewerkers duurzaam worden toegerust zich deze veranderingen eigen te maken Waar nodig maken we een inhaalslag We betrekken iedereen bij het proces voorlopers welwillenden en achterblijvers We creëren met u een werkplaats Vernieuwend Zorgen gevoed door up to date kennis methoden en ervaringen Dat doen we zo dat de organisatie over een eigen groep deskundigen en voortrekkers beschikt Zo bent u klaar voor de toekomst ook na afloop van deze leerwerkplaats Waarom Vilans Vilans kent de uitdagingen waar zorgorganisaties voor staan en wat dit vraagt van zorgprofessionals We kennen de praktijk en kunnen schakelen van het management naar medewerkers naar cliëntperspectief Wat de leerwerkplaats oplevert Medewerkers weten wat van ze gevraagd wordt in de transitie Ze zijn toegerust met up to date kennis en werkwijzen Medewerkers zijn en blijven betrokken bij het vormgeven van vernieuwend zorgen Zij weten wat het betekent voor de dagelijkse praktijk en in hun relatie met de cliënt Zo dragen ze bij aan de ontwikkeling van de organisatie en het realiseren van betere zorg over ons Vernieuwend Zorgen staat voor het opnieuw uitvinden van de positie cliënt burger uw vak en hoe u hieraan vorm geeft Lees het verhaal Zijn uw medewerkers voorbereid op de transitie We maken voor u graag een voorstel op maat Met wie

    Original URL path: http://www.vilans.nl/thema-zorgmedewerker-in-verandering-leerwerkplaats-vernieuwend-zorgen.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Zelfredzaamheid in de wijk | Vilans
    krijgen zodat zij het netwerk van de cliënt versterken Aanpak Resultaat Klant vertelt Details contact Wat we gaan doen De werkzaamheden van de wijkverpleegkundigen verschuiven van zorgen voor de cliënt naar het versterken van zijn zelfredzaamheid Daarbij hebben zij een verbindende positie tussen de cliënt en zijn netwerk Tijdens de leerwerkplaats leren verpleegkundigen de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt aan te spreken zonder hem daarbij aan zijn lot over te laten Ook leren de deelnemers goed samen te werken met de cliënt de mantelzorger en vrijwilligers De leerwerkplaats bestaat uit 4 bijeenkomsten Kennismaking en visie deelnemers vertellen over hun situatie leerdoelen en ervaringen en formuleren een visie op zelfredzaamheid binnen de organisatie en het team Methoden om cliënten en hun omgeving te motiveren en ondersteunen Zelfredzaamheid inpassen in het zorgproces Samenwerken en motiveren van het team en in de wijk De precieze inhoud van de bijeenkomsten stemmen we af op de wensen en leerdoelen van de deelnemers Na de leerwerkplaats organiseren we intervisiebijeenkomsten Deelnemers vertellen over de vertaling en integratie van werken aan zelfredzaamheid in de eigen werkpraktijk en leren van elkaar Waarom Vilans Vilans vertaalt veranderingen in de ouderenzorg naar een effectieve werkwijze en attitude van wijkverpleegkundigen Bij ruim 50 zorgorganisaties werkten we met succes aan een goed lopend samenspel tussen zorgmedewerkers mantelzorgers en vrijwilligers Optimaliseren van Wijkgericht werken is één van onze speerpunten Wat de leerwerkplaats oplevert De wijkverpleegkundigen hebben zicht op de veranderingen in hun werk en kunnen daar op inspelen Deelnemers hebben de nieuwe ervaringen en kennis geïntegreerd in hun werkpraktijk en weten hoe ze kunnen ontzorgen Het versterken van zelfredzaamheid helpt de cliënt een leven te leiden waarbij niet ziekte maar kwaliteit van leven en welzijn centraal staan Carintreggeland over ons De andere manier van kijken naar een cliënt is voor mij de grote winst

    Original URL path: http://www.vilans.nl/thema-zorgmedewerker-in-verandering-training-leerwerkplaats-zelfredzaamheid-in-de-wijk.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive