archive-nl.com » NL » V » VILANS.NL

Total: 980

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Opschrijven maakt het verschil. Ervaringen met het individueel zorgplan | Vilans
    Publicaties Opschrijven maakt het verschil Opschrijven maakt het verschil Ervaringen met het individueel zorgplan Wat betekent het voor zorgverleners en patiënten om samen een zorgplan op te stellen en uit te voeren Het individueel zorgplan wordt in de zorg aan mensen met een chronische ziekte steeds meer gezien als de spil van het individueel vraaggestuurde proces Ook in de zorgstandaarden voor Diabetes Vitale Vaten en COPD krijgt het individueel zorgplan veel aandacht Hierin staat beschreven dat elke patiënt een individueel zorgplan zou moeten hebben Eerste ervaringen Maar wat betekent het voor zorgverleners en patiënten om samen een zorgplan op te stellen en uit te voeren Wat zijn de huidige ontwikkelingen en eerste ervaringen met het werken met een individueel zorgplan Welke discussiepunten zijn actueel en welke randvoorwaarden vragen om aandacht om het individueel zorgplan een vaste plek te kunnen geven in de zorg voor chronisch zieken Dat leest u in dit artikel Auteur s Marjolein Rebel Jeanny Engels Doortje Boshuizen Jaar 2011 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Publicatie Persoonsgerichte zorg Jeanny Engels Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen j engels vilans nl 06 15 18 28 94 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u

    Original URL path: http://www.vilans.nl/Publicatie-Opschrijven-maakt-het-verschil.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive


  • Stappenplan zelfmanagementondersteuning: In tien stappen zet uw team zelfmanagement blijvend centraal | Vilans
    Home Kennis Informatie Publicaties Stappenplan zelfmanagementondersteuning Stappenplan zelfmanagementondersteuning In tien stappen zet uw team zelfmanagement blijvend centraal In 10 heldere stappen krijgt u aangereikt hoe u zelfmanagementondersteuning inbedt in de zorg voor uw patiënt Als professional heeft u vaak maar enkele keren per jaar contact met mensen die een chronische ziekte hebben Dat is niet veel om hen te helpen keuzes te maken die goed zijn voor hun gezondheid en behandeling Hoe krijgt u hen in korte tijd zo ver en hoe zorgt u ervoor dat zij die keuzes volhouden Vilans ontwikkelde daarvoor een stappenplan samen met experts in de praktijk Concrete handvatten De succesfactoren Niet in uw eentje aan de slag gaan maar met de collega s in uw team Samen met de patiënt inschatten wat de mogelijkheden zijn En de vinger aan de pols houden De tien heldere stappen voorzien van concrete handvatten brengen u tot maximaal resultaat Auteur s S Arkesteyn Jeanny Engels Jaar mrt 2011 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Publicatie Persoonsgerichte zorg Jeanny Engels Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen j engels vilans nl 06 15 18 28 94 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis

    Original URL path: http://www.vilans.nl/Publicaties-Stappenplan-zelfmanagementondersteuning.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Overzicht Vilans KICK-protocollen | Vilans
    E mail Home Kennis Informatie Publicaties Overzicht Vilans KICK protocollen Overzicht Vilans KICK protocollen Ons aanbod in protocollen voor de verschillende voorbehouden risicovolle en overige handelingen Vilans heeft een bestand met protocollen op het gebied van Voorbehouden Risicovolle en Overige handelingen de Vilans KICK protocollen Als abonnee profiteert u van onze databank met 500 protocollen voor voorbehouden risicovolle en overige handelingen Altijd up to date Als lid ontvangt u jaarlijks een cd dvd met actuele protocollen en achtergrondinformatie De protocollen ontwikkelt en actualiseert Vilans samen met de gebruikers Jaar Januari 2015 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Wij horen graag uw mening Laat uw reactie achter Wilt u een link invoegen in de tekst Zet deze tussen Voorbeeld www vilans nl Reactie We willen graag weten met wie we in gesprek gaan daarom vragen wij uw naam en e mail Uw e mailadres zal niet online geplaatst worden Naam E mailadres Plaats het getal 391 in onderstaand controle veld Controle Dit veld leeg laten Plaats reactie Publicatie Vilans KICK protocollen Ina Diermanse Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen i diermanse vilans nl 06 22 81 03 39 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u op

    Original URL path: http://www.vilans.nl/kennis-en-informatie-publicaties-overzicht-vilans-kick-protocollen.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Intramusculair injecteren (loodrechttechniek) als voorbeeld KICK-protocol | Vilans
    in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Kennis Informatie Publicaties Voorbeeldprotocol Intramusculair injecteren Intramusculair injecteren loodrechttechniek als voorbeeld KICK protocol Met een protocol voor intramusculair injecteren biedt u goede en verantwoorde zorg Bekijk dit voorbeeldprotocol van Vilans Het voorbeeldprotocol intramusculair injecteren ziet er als volgt uit Achtergrondinformatie Intramusculaire injectietechniek pdf Medicatieveiligheid pdf Dubbele controle pdf Materialen Toedienen medicatieoverzicht innameschema pdf Injectiespuiten pdf Injectienaalden pdf Ampullen fysiologisch zout en aquadest pdf Richtlijnen Gebruik naaldenbekers pdf Desinfecteren bij injecties pdf Techniek handdesinfectie met handalcohol pdf Techniek handreiniging pdf Geprotocolleerde werkinstructies Geprotocolleerde werkinstructie pdf Verkorte geprotocolleerde werkinstructie pdf Observatielijst pdf Auteur s Vilans Vorm Pdf bestand Wij horen graag uw mening Laat uw reactie achter Wilt u een link invoegen in de tekst Zet deze tussen Voorbeeld www vilans nl Reactie We willen graag weten met wie we in gesprek gaan daarom vragen wij uw naam en e mail Uw e mailadres zal niet online geplaatst worden Naam E mailadres Plaats het getal 214 in onderstaand controle veld Controle Dit veld leeg laten Plaats reactie 1 reactie geplaatst Janice Buikema schreef op 23 feb 2015 Beste Vilans Zijn de voorbeeldprotocollen ook in de praktijk voor gebruik of wordt het alleen als voorbeeld gebruikt Ik ben geschoold tot verpleegkundige niveau 4 en werk bij een thuiszorg organisatie te Emmeloord De protocollen zijn duidelijk overzichtelijk en genoeg informatie Gr Janice Publicatie Vilans KICK protocollen Ina Diermanse Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen i diermanse vilans nl 06 22 81 03 39 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Andere gerelateerde publicaties publicatie Ledenlijst Vilans KICK protocollen Lees publicatie publicatie Wijzigingen bij Vilans

    Original URL path: http://www.vilans.nl/publicatie-intramusculair-injecteren-als-voorbeeld-kick-protocol.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Verslag Marktconsultatie voor ontwikkeling online leerinterventies bij KICK-protocollen | Vilans
    Marktconsultatie voor ontwikkeling online leerinterventies bij KICK protocollen Verslag Marktconsultatie voor ontwikkeling online leerinterventies bij KICK protocollen We ontwikkelen samen met zorg en onderwijsinstellingen online leerinterventies In reactie op de vraag van veel gebruikers van de Vilans KICK protocollen ontwikkelen wij samen met zorg en onderwijsinstellingen online leerinterventies Om tot een optimaal aanbod te komen hebben we de markt van leveranciers een aantal vragen voorgelegd over voorwaarden en ontwikkelingen in de technologie Circa 10 leveranciers van online leeroplossingen hebben antwoorden gegeven Het heeft ons waardevolle informatie gegeven die we meenemen in de productontwikkeling Bekijk de resultaten in het Verslag van de Marktconsultatie Jaar 2014 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Wij horen graag uw mening Laat uw reactie achter Wilt u een link invoegen in de tekst Zet deze tussen Voorbeeld www vilans nl Reactie We willen graag weten met wie we in gesprek gaan daarom vragen wij uw naam en e mail Uw e mailadres zal niet online geplaatst worden Naam E mailadres Plaats het getal 654 in onderstaand controle veld Controle Dit veld leeg laten Plaats reactie Publicatie Vilans KICK protocollen Ina Diermanse Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen i diermanse vilans nl 06 22 81

    Original URL path: http://www.vilans.nl/kennis-informatie-publicaties-verslag-marktconsultatie-voor-ontwikkeling-online-leerinterventies-bij-kick-protocollen.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Concept contract Vilans KICK-protocollen | Vilans
    en netwerken Kwetsbare ouderen en dementie Niet aangeboren hersenletsel Persoonsgerichte zorg Vilans KICK protocollen Vrijheidsbeperking Wijkgericht werken Zorgmedewerker in verandering Financiën Planning Control HRM Marketing Communicatie ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Kennis Informatie Publicaties Concept contract Vilans KICK protocollen Concept contract Vilans KICK protocollen Hoe ziet het contract van de Vilans KICK protocollen eruit Vilans heeft een bestand met protocollen op het gebied van Voorbehouden Risicovolle en Overige handelingen de KICK protocollen Als abonnee profiteert u van onze databank met 500 protocollen voor voorbehouden risicovolle en overige handelingen Altijd up to date Wilt u weten hoe een contract voor de KICK protocollen eruit ziet U ziet het in de pdf Jaar Oktober 2014 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Publicatie Vilans KICK protocollen Ina Diermanse Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen i diermanse vilans nl 06 22 81 03 39 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Andere gerelateerde publicaties publicatie Ledenlijst Vilans KICK protocollen Lees publicatie publicatie Wijzigingen bij Vilans KICK protocollen Lees publicatie publicatie Overzicht Vilans KICK protocollen Lees publicatie publicatie

    Original URL path: http://www.vilans.nl/concept-contract-kick-protocollen.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Vilans KICK-protocollen ontwikkelen, onderhouden en beheren | Vilans
    ICT Raad van bestuur Secretariaat Sluit Contact Zoeken Zoeken English Twitter Facebook LinkedIn Google E mail Home Kennis Informatie Publicaties Vilans KICK protocollen ontwikkelen onderhouden en beheren Vilans KICK protocollen ontwikkelen onderhouden en beheren In deze Werkwijze Vilans KICK protocollen leest u alles over de Vilans KICK protocollen Deze werkwijze beschrijft hoe wij de KICK protocollen ontwikkelen actualiseren en beheren De werkwijze zit als bijlage bij het Contract Vilans KICK protocollen Vilans heeft protocollen op het gebied van Voorbehouden Risicovolle en Overige handelingen de KICK protocollen Samen ontwikkelen en actualiseren Een organisatie die lid is van de Vilans KICK protocollen ontvangt jaarlijks een Cd Dvd met actuele protocollen en achtergrondinformatie De protocollen ontwikkelt en actualiseert Vilans samen met de gebruikers Handige werkwijze In de werkwijze leest u wat het doel is van Vilans KICK protocollen hoe Vilans ze ontwikkelt actualiseert en beheert Download de Werkwijze Vilans KICK protocollen ontwikkelen onderhouden en beheer Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Publicatie Vilans KICK protocollen Ina Diermanse Expert U mag mij altijd benaderen voor vragen i diermanse vilans nl 06 22 81 03 39 Meer over dit thema Op de hoogte blijven Abonneer u op de gratis nieuwsbrief van Vilans Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

    Original URL path: http://www.vilans.nl/Publicatie-Werkwijze-KICK-protocollen.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive

  • Publicatie In voor beter, leven in vrijheid | Vilans
    beter leven in vrijheid De kracht van cliënten en hun naasten passie van medewerkers en nieuwe visie op vrijheid maken duidelijk dat er veel goeds gebeurt in de langdurende zorg In dit boek leest u meer over onze ervaringen met het project In voor beter leven in vrijheid We laten zien welke inzichten en hulpmiddelen we ontwikkelden in nauwe samenwerking met 7 bevlogen zorgorganisaties uit de ouderen en gehandicaptenzorg Zij hebben veel geïnvesteerd in het vergroten van de vrijheid van hun cliënten of bewoners en het afbouwen van vrijheidsbeperking Bijzonder om te zien dat er ondanks bezuinigingen en reorganisaties nog zo veel energie en passie te vinden is voor datgene waar het om gaat in de zorg de ander De kracht van cliënten en hun naasten passie van medewerkers en nieuwe visie op vrijheid maken duidelijk dat er veel goeds gebeurt in de langdurende zorg Toch blijft vrijheid een complex thema We staan daarom ook stil bij de dilemma s die in dit project naar voren kwamen We hopen dat onze verhalen en inzichten u verder helpen bij het werken aan optimale vrijheid voor uw cliënten en uw medewerkers De fysieke boekversie is binnenkort in onze webwinkel verkrijgbaar Auteur s Jennie Mast Pauline van Tienhoven Jaar Juni 2015 Vorm Pdf bestand Download pdf bestand Wij horen graag uw mening Laat uw reactie achter Wilt u een link invoegen in de tekst Zet deze tussen Voorbeeld www vilans nl Reactie We willen graag weten met wie we in gesprek gaan daarom vragen wij uw naam en e mail Uw e mailadres zal niet online geplaatst worden Naam E mailadres Plaats het getal 447 in onderstaand controle veld Controle Dit veld leeg laten Plaats reactie Publicatie Vrijheidsbeperking Jennie Mast Senior Adviseur U mag mij altijd benaderen voor vragen j mast vilans nl

    Original URL path: http://www.vilans.nl/publicatie-in-voor-beter-leven-in-vrijheid.html (2015-08-10)
    Open archived version from archive