archive-nl.com » NL » W » WERKENBIJDEUVA.NL

Total: 492

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Privacy Statement - University of Amsterdam
    UvA makes every effort to protect your privacy This Privacy Statement outlines the practices that the UvA applies in dealing with personal data When you use any of the UvA websites or provide personal data in any other way you are agreeing to the terms of this Privacy Statement The UvA can be deemed the party responsible for processing your personal data in the sense referred to in the Dutch Personal Data Protection Act Wet bescherming persoonsgegevens The UvA reports the processing of your personal data to the University Data Protection Officer The Data Protection Officer is registered with the Dutch Data Protection Authority College Bescherming Persoonsgegevens CBP and is charged with monitoring the UvA s compliance with this Privacy Statement Uses The UvA is authorised to use your personal data for the following purposes registration for the purposes of education processing your requests for academic or other information or publications the performance of UvA services to provide updates on new developments conferences seminars etc recruitment and selection compiling user statistics security and improvement of our websites Your data will only be used for the purposes specified above Provision to third parties The UvA may contract service providers to process your personal data whose activities will be solely restricted to processing data at the behest and on behalf of the UvA The UvA will not provide your data to third parties for any other reason except where required to do so by law Security The UvA and its data processing staff make every effort to provide and maintain the proper organisational and technical safeguards to protect your personal data These measures ensure that personal data is only accessible to those who are authorised thereto by virtue of their work and that such data is only used for the purposes for

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/en/home/disclaimers/privacy (2015-06-23)
    Open archived version from archive


  • Search the UvAweb - University of Amsterdam
    News UvA News Professorial appointments UvA in the spotlight Events Events calendar Information days Inaugural lectures PhD defence ceremonies Lectures debates valedictory lectures Conferences and symposia Workshops Press Office Contact Press Office Press releases Filming or taking pictures on UvA premises About the UvA UvA profile Identity and mission Facts and figures Sustainability Internationalisation Rules and regulations Organisation Organisational structure Executive Board Faculties Staff Graduate Schools and Colleges The UvA in Amsterdam Life in Amsterdam Locations City as campus Sport and culture University Library Museums and Special Collections Working at the UvA Why the UvA Terms of employment Testimonials Information for job applicants Vacancies PhD positions Practical information Disciplines Anthropology Arabic Archaeology Art History Astronomy Biology Book Studies Business Chemistry Child Development and Education Classical Languages Communication Science Computer Science Conservation and Restoration Cultural Studies Dentistry Dutch Earth Sciences Economics English European Studies French German Hebrew History Human Geography Planning and International Development Italian Law Linguistics Literary Studies Logic Mathematics Media Studies Medicine Modern Greek Musicology Philosophy Physics Political Science Psychology Religious Studies Scandinavian Studies Sign Linguistics Slavonic Studies Sociology Spanish Theatre Studies Home Search the UvAweb Search the UvAweb Filter on Search subject No results found Share this Share

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/en/search (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bachelor - Universiteit van Amsterdam
    persvoorlichting Filmen en fotograferen op de UvA Over de UvA UvA profiel Identiteit en missie Feiten en cijfers Duurzaamheid Internationalisering Regelingen en reglementen Organisatie Organisatiegids College van Bestuur Faculteiten Medewerkers Medezeggenschap Graduate Schools en Colleges De UvA in Amsterdam Locaties Samenwerking UvA VU Stad als campus Cultuur en sport Bibliotheek Musea en Bijzondere Collecties Werken bij de UvA Waarom de UvA Vacatures Arbeidsvoorwaarden Promoveren Testimonials Informatie voor sollicitanten Disciplines Aardwetenschappen Algemene cultuurwetenschappen Antropologie Arabisch Archeologie Bedrijfskunde Biologie Boekwetenschap Communicatiewetenschap Conservering en restauratie Duits Economie Engels Europese studies Frans Gebarentaal Geneeskunde Geografie Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies Geschiedenis Hebreeuws Informatica Interdisciplinaire wetenschappen Italiaans Klassieke talen Kunstgeschiedenis Literatuurwetenschap Logica Mediastudies Muziekwetenschap Natuurkunde Nederlands Nieuwgrieks Pedagogiek en Onderwijskunde Politicologie Psychologie Rechten Religiewetenschappen Scandinavisch Scheikunde Slavisch Sociologie Spaans Sterrenkunde Taalwetenschap Tandheelkunde Theaterwetenschap Wijsbegeerte Wiskunde Home Onderwijs Bachelor Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Hoe schrijf je je in Praktische zaken Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Praktische zaken Inschrijven Bachelor Alle informatie over het bacheloraanbod van de UvA vind je hier Zoek opleidingen in de opleidingenlijst lees over de open dagen inschrijven praktische zaken en ontdek de 10 redenen om te kiezen voor

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bachelor (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
    wetenschappen Italiaans Klassieke talen Kunstgeschiedenis Literatuurwetenschap Logica Mediastudies Muziekwetenschap Natuurkunde Nederlands Nieuwgrieks Pedagogiek en Onderwijskunde Politicologie Psychologie Rechten Religiewetenschappen Scandinavisch Scheikunde Slavisch Sociologie Spaans Sterrenkunde Taalwetenschap Tandheelkunde Theaterwetenschap Wijsbegeerte Wiskunde Home Onderwijs Bachelor Bacheloropleidingen Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Hoe schrijf je je in Praktische zaken Filter op Toegangsprofiel Profiel N G Profiel N T 60 Profiel E M 55 Profiel C M 54 Voertaal Nederlands 58 Taal van de opleiding 9 Engels 3 Startmaand September 60 Studievorm Voltijd 60 Deeltijd 24 Faculteit Economie en Bedrijfskunde 5 Geesteswetenschappen 29 Geneeskunde 2 Maatschappij en Gedragswetenschappen 10 Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica 11 Rechtsgeleerdheid 2 Bacheloropleidingen 60 Programma s Programma Programmatype Studievorm Actuariële wetenschappen Bachelor Voltijd Algemene cultuurwetenschappen Bachelor Voltijd Algemene sociale wetenschappen Bachelor Voltijd Arabische taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Archeologie en prehistorie Bachelor Voltijd Bio medische wetenschappen Bachelor Voltijd Biologie Bachelor Voltijd Bèta gamma Bachelor Voltijd Communicatiewetenschap Bachelor Voltijd Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie Bachelor Voltijd Duitse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Econometrie en Operationele Research Bachelor Voltijd Economics and Business in English Bachelor Voltijd Economie en Bedrijfskunde Bachelor Voltijd Engelse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd European Studies in English Bachelor Voltijd Europese studies Bachelor Voltijd Fiscaal recht Bachelor Voltijd Fiscale economie Bachelor Voltijd Franse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Future Planet Studies Bachelor Voltijd Geneeskunde Bachelor Voltijd Geschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Griekse en Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Hebreeuwse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Informatica Bachelor Voltijd Informatiekunde Bachelor Voltijd Italiaanse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Kunstgeschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Kunstmatige intelligentie Bachelor Voltijd Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Literatuurwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Media en cultuur Bachelor Voltijd Media en informatie Bachelor Voltijd deeltijd Medische informatiekunde Bachelor Voltijd Muziekwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Natuur en

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bacheloropleidingen/nav/entryrequirements/profileng (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
    Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies Geschiedenis Hebreeuws Informatica Interdisciplinaire wetenschappen Italiaans Klassieke talen Kunstgeschiedenis Literatuurwetenschap Logica Mediastudies Muziekwetenschap Natuurkunde Nederlands Nieuwgrieks Pedagogiek en Onderwijskunde Politicologie Psychologie Rechten Religiewetenschappen Scandinavisch Scheikunde Slavisch Sociologie Spaans Sterrenkunde Taalwetenschap Tandheelkunde Theaterwetenschap Wijsbegeerte Wiskunde Home Onderwijs Bachelor Bacheloropleidingen Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Hoe schrijf je je in Praktische zaken Filter op Toegangsprofiel Profiel E M Profiel N G 55 Profiel N T 55 Profiel C M 54 Voertaal Nederlands 53 Taal van de opleiding 9 Engels 3 Startmaand September 55 Studievorm Voltijd 55 Deeltijd 24 Faculteit Economie en Bedrijfskunde 5 Geesteswetenschappen 29 Geneeskunde 1 Maatschappij en Gedragswetenschappen 10 Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica 8 Rechtsgeleerdheid 2 Bacheloropleidingen 55 Programma s Programma Programmatype Studievorm Actuariële wetenschappen Bachelor Voltijd Algemene cultuurwetenschappen Bachelor Voltijd Algemene sociale wetenschappen Bachelor Voltijd Arabische taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Archeologie en prehistorie Bachelor Voltijd Bèta gamma Bachelor Voltijd Communicatiewetenschap Bachelor Voltijd Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie Bachelor Voltijd Duitse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Econometrie en Operationele Research Bachelor Voltijd Economics and Business in English Bachelor Voltijd Economie en Bedrijfskunde Bachelor Voltijd Engelse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd European Studies in English Bachelor Voltijd Europese studies Bachelor Voltijd Fiscaal recht Bachelor Voltijd Fiscale economie Bachelor Voltijd Franse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Future Planet Studies Bachelor Voltijd Geschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Griekse en Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Hebreeuwse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Informatica Bachelor Voltijd Informatiekunde Bachelor Voltijd Italiaanse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Kunstgeschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Kunstmatige intelligentie Bachelor Voltijd Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Literatuurwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Media en cultuur Bachelor Voltijd Media en informatie Bachelor Voltijd deeltijd Medische informatiekunde Bachelor Voltijd Muziekwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Natuur en Sterrenkunde Bachelor Voltijd

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bacheloropleidingen/nav/entryrequirements/profileem (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
    Gebarentaal Geneeskunde Geografie Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies Geschiedenis Hebreeuws Informatica Interdisciplinaire wetenschappen Italiaans Klassieke talen Kunstgeschiedenis Literatuurwetenschap Logica Mediastudies Muziekwetenschap Natuurkunde Nederlands Nieuwgrieks Pedagogiek en Onderwijskunde Politicologie Psychologie Rechten Religiewetenschappen Scandinavisch Scheikunde Slavisch Sociologie Spaans Sterrenkunde Taalwetenschap Tandheelkunde Theaterwetenschap Wijsbegeerte Wiskunde Home Onderwijs Bachelor Bacheloropleidingen Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Hoe schrijf je je in Praktische zaken Filter op Toegangsprofiel Profiel C M Profiel E M 54 Profiel N G 54 Profiel N T 54 Voertaal Nederlands 52 Taal van de opleiding 9 Engels 3 Startmaand September 54 Studievorm Voltijd 54 Deeltijd 24 Faculteit Economie en Bedrijfskunde 5 Geesteswetenschappen 29 Geneeskunde 1 Maatschappij en Gedragswetenschappen 10 Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica 7 Rechtsgeleerdheid 2 Bacheloropleidingen 54 Programma s Programma Programmatype Studievorm Actuariële wetenschappen Bachelor Voltijd Algemene cultuurwetenschappen Bachelor Voltijd Algemene sociale wetenschappen Bachelor Voltijd Arabische taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Archeologie en prehistorie Bachelor Voltijd Bèta gamma Bachelor Voltijd Communicatiewetenschap Bachelor Voltijd Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie Bachelor Voltijd Duitse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Econometrie en Operationele Research Bachelor Voltijd Economics and Business in English Bachelor Voltijd Economie en Bedrijfskunde Bachelor Voltijd Engelse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd European Studies in English Bachelor Voltijd Europese studies Bachelor Voltijd Fiscaal recht Bachelor Voltijd Fiscale economie Bachelor Voltijd Franse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Geschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Griekse en Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Hebreeuwse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Informatica Bachelor Voltijd Informatiekunde Bachelor Voltijd Italiaanse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Kunstgeschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Kunstmatige intelligentie Bachelor Voltijd Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Literatuurwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Media en cultuur Bachelor Voltijd Media en informatie Bachelor Voltijd deeltijd Medische informatiekunde Bachelor Voltijd Muziekwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Natuur en Sterrenkunde Bachelor Voltijd Nederlandse taal

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bacheloropleidingen/nav/entryrequirements/profilecm (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
    Internationale Ontwikkelingsstudies Geschiedenis Hebreeuws Informatica Interdisciplinaire wetenschappen Italiaans Klassieke talen Kunstgeschiedenis Literatuurwetenschap Logica Mediastudies Muziekwetenschap Natuurkunde Nederlands Nieuwgrieks Pedagogiek en Onderwijskunde Politicologie Psychologie Rechten Religiewetenschappen Scandinavisch Scheikunde Slavisch Sociologie Spaans Sterrenkunde Taalwetenschap Tandheelkunde Theaterwetenschap Wijsbegeerte Wiskunde Home Onderwijs Bachelor Bacheloropleidingen Bachelor Bacheloropleidingen Hoe kies je een studie Open dagen Waarom de UvA Hoe schrijf je je in Praktische zaken Filter op Toegangsprofiel Profiel N G 58 Profiel N T 58 Profiel E M 53 Profiel C M 52 Voertaal Nederlands Taal van de opleiding 9 Engels 1 Startmaand September 58 Studievorm Voltijd 58 Deeltijd 24 Faculteit Economie en Bedrijfskunde 4 Geesteswetenschappen 28 Geneeskunde 2 Maatschappij en Gedragswetenschappen 10 Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica 11 Rechtsgeleerdheid 2 Bacheloropleidingen 58 Programma s Programma Programmatype Studievorm Actuariële wetenschappen Bachelor Voltijd Algemene cultuurwetenschappen Bachelor Voltijd Algemene sociale wetenschappen Bachelor Voltijd Arabische taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Archeologie en prehistorie Bachelor Voltijd Bio medische wetenschappen Bachelor Voltijd Biologie Bachelor Voltijd Bèta gamma Bachelor Voltijd Communicatiewetenschap Bachelor Voltijd Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie Bachelor Voltijd Duitse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Econometrie en Operationele Research Bachelor Voltijd Economie en Bedrijfskunde Bachelor Voltijd Engelse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Europese studies Bachelor Voltijd Fiscaal recht Bachelor Voltijd Fiscale economie Bachelor Voltijd Franse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Future Planet Studies Bachelor Voltijd Geneeskunde Bachelor Voltijd Geschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Griekse en Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Hebreeuwse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Informatica Bachelor Voltijd Informatiekunde Bachelor Voltijd Italiaanse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Kunstgeschiedenis Bachelor Voltijd deeltijd Kunstmatige intelligentie Bachelor Voltijd Latijnse taal en cultuur Bachelor Voltijd deeltijd Literatuurwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Media en cultuur Bachelor Voltijd Media en informatie Bachelor Voltijd deeltijd Medische informatiekunde Bachelor Voltijd Muziekwetenschap Bachelor Voltijd deeltijd Natuur en Sterrenkunde Bachelor Voltijd Nederlandse taal en cultuur

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bacheloropleidingen/nav/language/dutch (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Bacheloropleidingen - Universiteit van Amsterdam
    support AopUtils invokeJoinpointUsingReflection AopUtils java 317 org springframework aop framework ReflectiveMethodInvocation invokeJoinpoint ReflectiveMethodInvocation java 183 org springframework aop framework ReflectiveMethodInvocation proceed ReflectiveMethodInvocation java 150 org springframework aop aspectj MethodInvocationProceedingJoinPoint proceed MethodInvocationProceedingJoinPoint java 80 org hippoecm hst core logging HstComponentInvokerProfiler profile HstComponentInvokerProfiler java 60 sun reflect GeneratedMethodAccessor119 invoke Unknown Source sun reflect DelegatingMethodAccessorImpl invoke DelegatingMethodAccessorImpl java 43 java lang reflect Method invoke Method java 606 org springframework aop aspectj AbstractAspectJAdvice invokeAdviceMethodWithGivenArgs AbstractAspectJAdvice java 621 org springframework aop aspectj AbstractAspectJAdvice invokeAdviceMethod AbstractAspectJAdvice java 610 org springframework aop aspectj AspectJAroundAdvice invoke AspectJAroundAdvice java 65 org springframework aop framework ReflectiveMethodInvocation proceed ReflectiveMethodInvocation java 172 org springframework aop aspectj MethodInvocationProceedingJoinPoint proceed MethodInvocationProceedingJoinPoint java 80 org hippoecm hst core container PersistableSessionAroundAdvice invoke PersistableSessionAroundAdvice java 68 sun reflect GeneratedMethodAccessor118 invoke Unknown Source sun reflect DelegatingMethodAccessorImpl invoke DelegatingMethodAccessorImpl java 43 java lang reflect Method invoke Method java 606 org springframework aop aspectj AbstractAspectJAdvice invokeAdviceMethodWithGivenArgs AbstractAspectJAdvice java 621 org springframework aop aspectj AbstractAspectJAdvice invokeAdviceMethod AbstractAspectJAdvice java 610 org springframework aop aspectj AspectJAroundAdvice invoke AspectJAroundAdvice java 65 org springframework aop framework ReflectiveMethodInvocation proceed ReflectiveMethodInvocation java 172 org springframework aop interceptor ExposeInvocationInterceptor invoke ExposeInvocationInterceptor java 91 org springframework aop framework ReflectiveMethodInvocation proceed ReflectiveMethodInvocation java 172 org springframework aop framework JdkDynamicAopProxy invoke JdkDynamicAopProxy java 204 com sun proxy Proxy41 invokeRender Unknown Source org hippoecm hst core container AggregationValve processWindowsRender AggregationValve java 431 org hippoecm hst core container AggregationValve invoke AggregationValve java 231 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container ComponentRenderingValve invoke ComponentRenderingValve java 36 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container PageCachingValve invoke PageCachingValve java 64 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container ESIPageInfoScanningValve invoke ESIPageInfoScanningValve java 79 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container PageInfoRenderingValve invoke PageInfoRenderingValve java 50 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container ResourceServingValve invoke ResourceServingValve java 42 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container ActionValve invoke ActionValve java 48 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container SiteMenusResolvingValve invoke SiteMenusResolvingValve java 33 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container JCRSessionStatefulConcurrencyValve invoke JCRSessionStatefulConcurrencyValve java 56 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container SubjectBasedSessionValve invoke SubjectBasedSessionValve java 58 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container SecurityValve invoke SecurityValve java 168 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container LocalizationValve invoke LocalizationValve java 96 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container ContextResolvingValve invoke ContextResolvingValve java 60 org hippoecm hst core container HstSitePipeline Invocation invokeNext HstSitePipeline java 271 org hippoecm hst core container SecurityValve invoke

    Original URL path: http://www.werkenbijdeuva.nl/onderwijs/bachelor/bacheloropleidingen/nav/language/study+language (2015-06-23)
    Open archived version from archive



  •